Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Tvilsomt om Liungen rykker opp

Sesongens andre tap for serieleder Mjøndalen i kveld.

Liungen -  Mjøndalen 1-2 (1-2)

Tilskuere 56

Liungen hadde tatt hintene fra forrige reportasje, og arrangementet var mye bedre enn sist. Det var musikk på høytalerne og resultattavla ble skrudd på. I tillegg hadde de skaffet fram et par ypperlige speakere.

De snaue 60 tilskuerne fikk full valuta for pengene (gratis).

Desverre røyk nok opprykket i kveld. Etter en jevn kamp, måtte Liungen se alle poengene gå til Mjøndalen. Det ser ut som om Liungen får modne i tredje en sesong til.

På plussiden vil jeg bemerke at unge Maria Ruud begynner å bli en meget solid fotballspiller. Hun vinner mange dueller, og viser godt blikk for spillet. Det virker også som om kaptein Lene Ask Johannesen er der hun var da hun spilte toppserie. Hun har blikk for spillet, gir gode beskjeder til medspillere og slår mange gode pasninger.

Rikke Flåten skårte Liungens mål.

1/17 (RUE_4947.jpg)
2/17 (RUE_4949.jpg)
3/17 (RUE_4954.jpg)
4/17 (RUE_4968.jpg)
5/17 (RUE_4969.jpg)
6/17 (RUE_4982.jpg)
7/17 (RUE_4990.jpg)
8/17 (RUE_4995.jpg)
9/17 (RUE_5000.jpg)
10/17 (RUE_5003.jpg)
11/17 (RUE_5021.jpg)
12/17 (RUE_5029.jpg)
13/17 (RUE_5032.jpg)
14/17 (RUE_5037.jpg)
15/17 (RUE_5046.jpg)
16/17 (RUE_5056.jpg)
17/17 (RUE_5081.jpg)

2 kommentarer

Lørdag 25. august 2007 10:25: Camilla Bergland
Godt skrevet! Hadde vært deilig å fått inn noen fler mål enn det vi gjør. Jeg følte hvertfall att vi hadde 2. omgang på vår side. Og når det gjalt arrangementet med speakere skal det nok bli veldig bra på hjemmekampene fremover så lenge vi har skadede spillere på laget. :) Flott at du stiller opp å skriver om oss.
Lørdag 25. august 2007 22:02: hei1|
Jeg tror det er like greit at liungen spiller i denne divisjonen.. de har ingenting å gjøre høyere opp. Sikkert mer morro for jentene å vinne kamper her i 3 divisjon, enn å tape alt i høyere divisjoner. dette laget har ikke gode nok spillere nå til å spille høyere opp. synd men sant.

Flere saker fra arkivet

Liungen vant mot Bingen

Damene slår tilbake.

Slet seg til seier

Liungen slo Åskollen.

Liungen utklasset Vinn/Selvik

Det ble målfest i Sande i dag, da Liungen med kaptein Lene Ask Johannesen i spissen lekte seg til 12- 0 i kveldens 3. divisjonkamp for kvinner.

Tapte ett poeng

Smilet kom først da mascotten dukket opp --

Glapp i forsvar

Selv om Maria Toverud (her sammen med Maria Ruud) scoret, ble det nok en gang poengtap for Liungen

Cuptap for Liungen

- Vi tapte for et bedre lag, sa trener Brede Nybråten etter at Liungen tapte 1-5 i for Rapid, Moss i cupen, men allerede på mandag venter nye oppgaver for kaptein Lene Ask Johannesen & co når de skal møte Mjøndalen.

Endelig seier

Liungen overbeviste mot Hallingdal

Liungen ubeseiret

Liungens unge lag vant 3- 0 over Åskollen i kvinnenes 3. divisjon etter solid forsvarspill i kveld

Sablet ned opprykksrival

Konnerud har ambisjoner, men fikk seg en på snørra av et meget godt Liungenlag.

Storseier til Liungens kvinnelag

- Vi kunne lett ha vunnet tosifret, sa trener Micke Andersson etter 6-1 mot Vikersund i dag

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

- Må vinne alle kampene

Trener Brede Nybråten og kaptein Lene Ask Johannesen vet hva som må til for at Liungens kvinnelag skal vinne serien

I uvant posisjon

16-åringen Martin Ovenstad Rønning fra Lierbyen fikk en fin attest av Mads Hansen, kaptein og liung på Mjøndalen etter cupkampen i kveld.

Valset rundt med hallingene

Rikke Flaaten og Kristine Rasmussen feirer her en de seks scoringene mot Hallingdal FK som ble statister i andre omgang ---

Effektive foran mål

Liungen sikret seg tre viktige poeng mot Konnerud etter 4-1 på Liungbanen i kveld

Sandviken - Liungen live

Skal Liungen ha håp om å overleve i toppserien, må de ta poeng borte mot Sandviken i dag. Liungen har vist mye godt spill i det siste, men nå må det fine spillet omsettes i poeng mot et Sandvikenlag som er like desperate som Liungen.

Gikk seg til tap

Fryktelig svakt av Liungen

Klar for hjemmekamp

Med toppserieerfaring kan Rikke Flåten gi Liungens unge lag større slagkraft, men hun håper å slippe å ta på seg keeperdrakta i år --

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Liungen ble rundspilt av andredivisjonslag

Liungen - Eik Tønsberg 0-8

Liungen sliter

Det ble hele 11 baklengs mot Team Strømmen i treningskamp i går kveld.

Liungens herrelag rykker ned.

Det har noen dager vært klart at Liungens herrer var ferdige i fjerdedivisjon. Nå venter femte, og Hokksund ga dem en tupp i ræva på vei ned. Litt ut i andre omgang hadde vi fått nok – da lå Liungen under med 2 mot 7 mål.

God debut

Kvalifiseringskampene for eliteserien i Solbergelva endte med to tap for Liungen Futsal i går, men laget vant hele 5-2 mot Mjøndalen, der Tommy Hyving (på bildet) var en av scorerne

Liungen-Kolbotn 0-6 (0-2)

Utespiller Rikke Flåten måtte stå i mål og gjorde en respektabal innsats etter Kvaales skade. Liungen slapp billig resultatmessig på grunn av et innefektivt Kolbotn-lag.

Liungen rykker opp!

Larvik – Liungen 1-4 (1-2) Det er fortsatt teoretisk mulig at Liungen ikke rykker opp, men da skal utrolig mye rart skje. Liungen må tape alle sine siste kamper, og Larvik må vinne alle sine. Liungen har i tillegg mye lettere kampprogram. Dette var matchballen, og Liungen innfridde.

Imponerende innsats

Martine Kasta, Maria Ruud og Maria Toverud og de andre juniorene i Liungen, spilte jevnt mot et svensk topplag i 2. divisjon i ettermiddag, men røk ut i 16-delsfinalen i Gothia Cup i kveld

Varierende suksess for Lier-lagene

Det var laber interesse for Norway-cup for de yngre lagene i Lier i år. Liungen stilte lag i gutteklassene, klasse A og C, og i jenteklassen Q, mens Lier var med i gutteklassen H. Lier IL s unge spillere sto for de beste prestasjonene. De vant fem av sine sju kamper. Ellers ble det en ingen stor resultatmessig suksess, da ingen av de andre lagene var med videre fra sluttspill. Med tanke på Liungens elitelag i kvinneklassen må jentelagets statistrolle i turneringen bekymre en god del ---

Skandaløst av kretsen

- Åssiden burde ikke ha spilt i kretsens øverste divisjon, sier Liungens trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinnelag hadde gjort målkalas mot urutinerte Åssiden

Liungen reiste seg

Slo tilbake i Vestfossen

Dårligste kamp i år

-- Dette var den dårligste kampen vi har gjort i år, sa en skuffet assistenttrener Hasse Svanberg etter at Liungens kvinnelag tok bare ett poeng mot tabelljumbo Haugar på søndag ettermiddag. I tillegg kom utligningen bare fire sekunder før full tid. Vi sliter med alt. Det ble gjort store feil bakover, spesielt i den bakre fireren. Det manglet rytme i spillet, noe som var kjennetegnet i vårsesongen, oppsummerte assistenttreneren på telefonen på vei hjem fra Haugesund.

Glimt fra ukens fotballrunde

Flere lag var i ilden denne uken

Fotballgleder på en mandag --

Herrelagene til Liungen og Spa/Bra, og Liungens kvinnelag (her representert med "veteranene" Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen) vant alle sine viktige kamper i kveld

Mistet seieren på overtid

En sannsynlig dommerfeil ga straffe 4 minutter på overtid, og dermed ble det bare 2-2 mot Bingen for det unge liungenlaget.

Tap mot topplaget

Lier/Liungen G-19 klarte som forventet ingen poeng mot Mjøndalen

Viktig rolle for Lene

- Det er viktig å få med Lene Ask Johannesen videre, sier Liungens nye trener Brede Nybråten til Liernett

Vant finalen

Ingunn B. Sørum og Marita Ruud Gundersen, og de andre på Liungens sjuerlag slo utfordrer Mangleerud/Star i går

Stor optimisme i Liungen

Det har vært sinnsykt bra på treningene denne uka, sier en alltid optimistisk Jan Ausland i Liungen. -- Sjansene er 70/30 for at vi klarer dette. Dersom både Liungen og Klepp vinner sine kamper, må Liungens seier være på to mål mer enn Klepps eventuelle seier i sin bortekamp mot Arna/Bjørnar. Jan Ausland håper at så mange som mulig følger laget med ledere i oppsatt buss som går klokka 10.00 fra klubbhuset på Liungenbanen.

Fomlet i forsvar

De første 20 minuttene og tre baklengs snøt publikum for spenningen. Røas rutine og Liungens manglende tøffhet i egen sone avslørte klasseforskjell.

Rundspilte motstanderne

Marita Ruud Gundersen (bildet) scoret fire mål, da Liungens sjuerlag for kvinner lekte seg til storseier mandag kveld

Tøft mot Vestfoldlagene

- Larvik og Sandefjord er i samme klasse som Horten Futsal, sier Eivind Haugan (th), en av spillerne som er i aksjon for Liungen Futsal kommende lørdag

Før avreise til La Manga

Liungen er i rute

Liungen vant i lokalderby

Handball, 4 div menn - Liungen slo Sylling

Futsalgutta tapte tre kamper

Det ble vanskelig, da "playmakeren" Kenneth Strysse (th) måtte gi seg etter en kneskade

Liungen rundspilt av opplagt Kolbotn

Det gikk mer enn 10 minutter før Liungen klarte å slå første pasning. Det sier vel det meste om kampen mot serielederen Kolbotn. Liungen stilte med mange unge og urutinerte spillere, og møtet med landslagsstjernene Gulbrandsen og Herlovsen ble av den ublide typen.

Liungen vurderer å legge ned toppsatsingen

Liungen kan komme til å spille i tredje divisjon neste sesong.

Klare for toppserien.

Liungen- Skeid 7-0 (4-0) Liungen har hatt det med å sløse bort matchballer. I dag var det tydelig at Damene hadde bestemt seg fra start – Skeid skulle bankes grundig. Telleverket stoppet på 7-0, men det kunne godt blitt mer.

Gratulerer Liungen!

Liungens herrelag klar for 4. divisjon. Laget vant 4-0 over Huringen på Klokkarstua i går kveld. Det står mange gode prestasjoner bak årets resultater. Så langt er de ubeseirede. Det er i seg sjøl en meget stor prestasjon. Det tyder på stor jevnhet og god konsentrasjon i alle ledd i mannskapet. Med 14 poengs ledelse og klart best målforskjell er det altså ikke en gang teoretisk mulighet for at Liers beste herrelag kan bli snytt for opprykket.

Hattrick av Sørum, ungjentene imponerte.

Liungen – Skjetten 5-1. Skjetten var ingen match for Liungen på hjemmebane. Liungen hadde stort sett ballen, vant de fleste duellene og brente uendelig mange sjanser.

Sandviken - Liungen - Live

Liungen banket Sandviken - Første gang på tabelltopp!

Dramatiske sluttminutter

Det ble en målrik kamp med to scoringer på overtid på Stoppen i kveld

Liungen med Lizzy i spillehumør

Lizzy Muzungu ville foreløpig ikke bekrefte overfor Liernett om hun fortsetter i Liungen eller om hun vil spille for Grand Bodø i Toppserien kommende sesong.

Hevet seg mange hakk

Det sier Ketil Verpelstad og framhver spissen Tommy Heving (på bildet) i sin rapport etter kvalikkampene til Liungen Stars på lørdag

Tre nye får sjanse fra start

19-årige Anja Ormåsen ( bildet t.h.) er en av de som får sjansen fra start for Liungen i morgendagens kamp mot Team Strømmen. Kan hun og resten av jentene revansjere seg?

God i femten minutter

Åskollen stoppet Liungens angrep i andreomgang og innhentet ledelsen ved samhandling og innsats

Opprykk i boks

Liungen er så godt som i fjerde divisjon. Etter å ha sikret uavgjort borte mot Steinberg skal utrolig mye rart skje for at de ikke rykker opp. Steinberg – Liungen 2-2 (0-0)

I fokus i mange media

Det ble hektisk etter kampen for kaptein, matchvinner, bestemann Mads Hansen etter at Mjøndalen hadde sikret ny kontrakt, men en annen liung spilte også en avgjørende kamp i dag.

Noe å tenke på

Kan trener Aage Golmen og Ronny Deila finne fram seiersresepten før neste kamp?

Dansk landslagsspiller ikke med mot Liungen

Katrine Pedersen, kaptein på det danske landslaget, spiller ikke mot Liungen. Om det betyr at Liungen det gjør det lettere for Liungen er vanskelig å si. Fløyas gode forsvarsspiller er en av de to danske spillerne i Toppserien, som er uttatt på landslagssamling i Danmark i helgen.

Liungen vant mot Sylling

Håndball herrer, 4. divisjon

Overbevist av Ronny

Martin Rønning Ovenstad (17) valgte Strømsgodset fremfor Twente for neste sesong.

Liungens framtid

Dagens loddselgende fotballjenter får stå som en illustrasjon for den nye ungdomslinja, og spillertroppen som møter Hallingdal i morgen har en gjennomsnittsalder på 19 år --

Dagens tilskuere

Liungen sliter i bunnen av tabellen, men får de noe støtte fra liungene på tribunene?

Her er nye Liungen

Vi har vært på treningskamp med kamera.

Optimisme i Liungen

Liungens kvinnelag kan juble over mange scoringer og ser fram mot det som kanskje blir "finale" mot Kongsberg om 14 dager ---

Røk sjansene for opprykk?

Selv Liungens maskott hang med hodet etter tapet for Kongsberg fredag kveld ----

I fokus etter debuten

Som kaptein i sin debut for Norges G-15 landslag måtte Martin Ovenstad Rønning fra Liungen IF gjennom flere intervjuer etter kampen

Revansjerte seg

Rikke Flåten storspilte som midtstopper, da Liungen vant igjen etter to strake tap

To strake tap

Selv om Ingunn Sørum scoret tre mål, ble det et nytt tap for Liungens sjuerlag

Lovende juniorfotball

- Bra gjennomført kamp av gutta, skriver trener Preben Krogh-Jacobsen i sin rapport til Liernett etter at Lier/Liungen hadde spilt 2-2 mot Solberg i dag

Knuste Nybyen

Liungen ledet 7-0 etter en halvtime!

Ett mål fra semifinale

Både kaptein Lene Ask Johannesen og trener Brede Nybråten var svært skuffet etter den avgjørende kampen mot Hoslelov i dag formiddag under Soccer Festival

Må vinne i dag

Bare tre poeng og mye scoringsjubel er godt nok mot Tofte på Liungbanen i dag om Liungens herrelag skal holde tetplassen i 5. divisjon

Scoringsform gir tabelltopp i høst?

Liungens sjuerlag og Liers A-lag kjemper i toppen i fotballseriene så langt --

På hockeytrening med Liungen

Liungens fotballdamer er i gang med sesongoppkjøringen - i dag var det ishockey i Asker.

Liungen J19 vant stort

Knuste Åssiden i åpningskampen

Henger med i toppen

Kenneth Strysse (bildet) med sine to scoringer og keeper Kenneth Christiansen har sin del av æren for at Liungen berget tre viktige poeng mandag kveld

Full pott i helga

- Liungen futsal kjemper nå om om de to playoppplassene, forteller Ketil Verpelstad

Det glapp etter pausen

- Det var surt å slippe inn to mål like etter pause, sa Liungens beste spiller Anja Ormåsen (19) etter nok et klart tap, denne gang 0-5 for Amazon.

Lier best i lokaloppgjøret

- Flott innsats, høy agressivitet og mest lyst til å vinne var trener Torfinn Teigens forklaring på at Lier slo Liungen 3-1 i årets første lokaloppgjør i 5. divisjon

Liungen mangler struktur

- Han var litt imponert over Liungens innsats i andre omgang, men Klepps trener og drammenser Knut Eriksen (43) syntes Liungen manglet struktur i sitt spill.

Signerer proffkontrakt

Både medspillere og trenere er imponert over Martin Ovenstad Rønning etter kampen for Mjøndalen på søndag.

Liungenjentene fosser fram

Liungens J-19 vant igjen med sin nye keeper, Verena Sando (18), og seiersrekken fortsetter for klubben Liungen

Liungen nedsablet i Grimstad

Liungen fikk merke nivået i sin tredje kamp for året. Det var nok ikke tilfeldig at Amazon og Margunn Haugenes (se bildet t.h) nesten nedkjempet medaljekandidat Team/Strømmen forrige lørdag

God prestasjon i innendørscup

Gutter 14-laget fra Liungen gikk til finalen i Flint-Esso-cup i Tønsberg på søndag.

Toppkamp på Liungbanen

Topplaget liungen møter serieleder Røa. Møt opp på Liungbanen lørdag klokka 16.00!

Tippet best

Liungens trener-par, Kjersti Thun og Roy Tollefsen vant få fotballkamper med Liungen, men vant i hvert fall Liernetts tippekonkurranse.

Det nærmer seg seriestart for damelaget

Starter hjemme mot Hallingdal.

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga

Liungen tapte for Asker

Asker - Liungen 3-0 (2-0)

Lier på tabelltoppen

Prince Monga ( tv på bildet) scoret det siste målet, da Lier vant den meget viktige bortekampen mot Åssiden 2 på tirsdag --

Bamble- Liungen 0-3

Liungen tok alle poengene borte mot Bamble. Lier-nett var ikke tilstede, men du kan lese mer om kampen på www.kvinnefotball.no

Skapte lite

Liungen skuffet i den avgjørende kampen, og Grand rykket opp etter en taktisk bedre gjennomført kamp.

Liergutter hyldet

Både Vegard Dokken (tv) fra Lierskogen og Tranbyguttene Rudi Holliman ( i midten) og Mads Hansen var med på opprykksfesten i Mjøndalen stadion i ettermiddag.

Liungen lett videre i cupen

Endelig var det noe å glede seg over igjen, da Liungen vant hele 7-0 med talentfulle, tremålscorer Ingrid Høgseth som kveldens mest positive spiller.

Liungen slo Sandviken

Liungen vant 2-0 i Bergen og Miriam Mumtaz er toppskårer så langt med sine to mål.