Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Overbevist av Ronny

Martin Rønning Ovenstad (17) valgte Strømsgodset fremfor Twente for neste sesong.

Martin har hatt tre valg i høst; å fortsette i Mjøndalen, melde overgang til Strømsgodset eller prøve seg i den nederlandske storklubben Twente. Hallvard Thoresen, som selv har spilt for denne klubben, har vært kontaktperson.

Men Strømsgodset meldte også sin interesse etter Martins gode sesong i Mjøndalen. Dessuten har han fortsatt fått tillit til spill med Norges flagg på brystet. Han spilte EM-kvalifisering for Norges G-18 landslag på Kypros for to uker siden. Den anvendelige spilleren fikk prøve seg på back i de sto siste kampene og fikk ros av trener Knut Torbjørn Eggen.

Ifølge dt.no hadde han en samtale med Deila og sportslig leder jostein Flo for et par-tre uker siden like før han reiste til Kypros. Etter samtalen med Deila ble han overbevist hva som ville være best for han.

Martin spilte for Liungen som 15-åring før han gikk til Mjøndalen etter dobbellandskamper mot Sverige på Modum for  to år siden. Han debuterte som kaptein og scoret mål i den andre kampen for G-15 på landslaget. Da representerte han en klubb med seinorlaget på nivå 6!

Les om dobeltlandskampene:  http://www.liernett.no/4366-i-fokus-etter-debuten og http://www.liernett.no/4368-kaaret-til-norges-beste

Les mer om overgangen til Godset: http://dt.no/sport/mif-martin-17-blir-sif-spiller-1.6598966  

Forrige artikkel:Folkehelsearbeid til seniorerNeste artikkel:Manglende informasjon
Flere artikler

© 2021 Sylling Hardcode