Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 317cdcd76eeb0a4b000f03b5cad565e1

Scoret to på fire minutter

Liungen Thomas Sørum tok revansje fra forrige helgs kamp mot Mjøndalen.

Forrige helg bommer liungen på straffe, da stillingen var 2-3 på Nedre Eiker stadion. Da Liernett var i kontakt med han i ettermiddag lo han litt, da vi hentydet at straffebommen skyldes ekstra forventingspress til seg selv for å bevise noe på hjemlige trakter.

Men i går var han svært effektiv igjen, da han nærmest punkterte matchen mot Tromsdalen i 2. omgang på Haugesund stadion. I følge Haugesund Avis gjorde han det som han er kjøpt inn for; nemlig å score mål. Det har han gjort jevnt og trutt, siden han debuterte for klubben. Han er sterkt delaktig i at klubben igjen er med om direkte opprykk til Eliteserien. Neste tirsdag reiser de til Sogndal for å møte tabeltoeren. Sogndal er på andreplass med 33 poeng, mens Haugesund har 29. - Det er en sekspoengskamp. Men det er mange kamper igjen. Selv om supportere og lokalpresse snakker om eliteserien, tar vi en kamp om gang.

For orden skyld: Det er 17 kamper igjen og 39 poeng å kjempe om.

FK Haugesund har så og si bare profesjonelle spillere. Derfor trenes det i èn til to økter hver dag. Selv om han har fri om kveldene synes ikke tobarnsfaren det er suverent å være familemann som fotballspiller. - Så og si alle alle helger brukes på fotball fra januar til november, forteller 26-åringen.

NB. Kampen mot Sogndal går på Nrk2

Thomas Sørum spilte for Strømsgodset fra 2001 til siste vinter, avbrutt av ett års utlån til Manglerud Star for noen år siden.

Forrige artikkel:Spa/Bra på offensivenNeste artikkel:På pallen igjen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode