Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 00cd792a78392cadb4f3523cc4227724

Nye baklengsmål

Som ventet ble det en ny vanskelig kamp for Spabra mandag kveld.

3.div avd 3
Lillestrøm 2 – Spabra 0-4 (0-2 ved pause)

Spabra: Valo, Kasta(fra 72 min Nielsen), Rolfstad, Augustinacivius, Shivan Ghazi, Cindahl, Solvang Nilsen, Gregersen (fra 62. min Bye Andersen, Strysse, Ademi, Hagen (fra 46. min: Gundersen).

Scoringer; 1-0 (19 min) Osvold, 2-0 (26 min) Furseth, 3-0 (47 min) Midtgarden, 4-0 (67 min) Dragsnes.

Gult kort: Augustinacivius, Spabra.

- Uheldige valg gjorde at Lillestrøm gjorde to mål mot oss i 1.omgang, sier trener Walfridsson  idag til Liernett. - Det ble vanskelig fysisk å stå i mot Lillestrøm i andre omgang etter bare tre dagers pause fra forrige kamp. Strømmen var utvilsom et bedre lag enn Hønefoss. Spesielt var Erik Midtgarden (tidligere Mjøndalen) god på midtbanen, understreker treneren.

- Neste kamp mot Strømmen på Stoppen på mandag blir svært viktig, innrømmer Walfridsson. Han er for øvrig godt fornøyd med treningsinnsatsen den siste uken. Han røper også at nye spillere er klare for å prøve seg i klubben. En av dem er Thomas Borge som har spilt for Lier IL.
Han har en god dialog med trener
Øyvind Nilsen i Sylling IF og Lier ILs trener Thomas Røed med tanke på at flere kan prøve seg på et høyere nivå, i første omgang for å hospitere på trening på Stoppen.

Etter kveldens tap er Spabra under streken. Nå må Spabra begynne å ta poeng igjen for å nå målsettingen; Å beholde plassen i 3. divisjon.

Riktignok har Liers beste fotballag i de to siste serierundene møtt to av de sterkeste lagene, toerlagene til eliteserielagen i avdelingen. Det betyr at de har gjennomgått tester mot spillere som har spilt og spiller om plass på elitelag eller 1. divisjonslag. De to testene har ikke slått heldig ut. Null scoringer fremover og fem baklengsmål.

Det er derfor svært viktig å slå tabelljumbo Strømmen 2.

NB. Strømmen 2 har spilt kun seks kamper mot Spabras 10 spilte kamper som skyldes at toerlaget til 1. divsjonslaget har fått utsatt flere ganger. - Det er uheldig at toerlagene så lett får utsatt sine kamper. Følgene at de mindre klubbene får lite hvile mellom kampene, sier Marcus Walfridsson. Det er sendt inn protester på dette.

Artikkelen er oppdatert i dag.

.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode