Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4562430677e5b9186c4decb65832964a

Fotballskole og fornyelse

Ikke bare fortsetter Marcus Walfridsson som trener for Spabra. Men fotballrekrutter i Lier kan glede seg til møtet med trenere fra Manschester City i sommer.

Sparta Bragerøen har sendt ut følgende PRESSEMELDING i dag, datert 12. juni:

Styret i SpaBra har sammen med A-lags trener Marcus Walfridsson og støtteapparatet rundt A-lag og juniorlag funnet gode løsninger for hvordan A-laget skal drives videre. Motivasjonen til begge parter er sterk og det skjer mange spennende ting fremover.

I perioden 6-9 august 2012 arrangeres det Fotballskole for alle barn i alderen 6-13 år på Stoppen. Invitasjon til fotballskolen sendes ut til Lierskolene i disse dager og på vår egen webside finnes både invitasjon og påmelding. Det er Marcus Walfridsson som er fotballfaglig ansvarlig og som vil gjennomføre fotballskolen og dele sin kunnskap med barna. Sammen skal vi lage en uke med mye lek og moro på Stoppen!

Det vil også være med diverse gjestetrenere bl a fra akademiet til Manchester City. Det er første gang SpaBra arrangerer fotballskole i skoleferien, men vi har fått med oss Kristian Bye Andersen som har flere års erfaring fra gjennomføring av fotballskole for Liungen.

Fra høsten fortsetter Fotballfritidsordningen. Dette har vært svært så vellykket og vi har en rekke gode tilbakemeldinger fra både barn og foresatte.
Styret i SpaBra ser frem til fortsettelsen og gleder seg til en begivenhetsrik sensommer og høst for både store og små i SpaBra!

Med vennlig hilsen
Vivi Becher
Styreleder
 

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 14. juni 2012 06:54: Kari
Herlig Spa/Bra! Buskerudfotballens stolthet.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode