Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b695d1e7704e995aa6fe2f4af090d5ad

Feiret med kake

Vivi Becher, leder i Spabra og Christian Aakermann, leder i Liungen kunne feire et godt samarbeid så langt. Stoppen Sportsklubb ble stiftet i kveld.

Liernett var til stede på innstiftesmøtet som gjerne kan karakteriseres som historisk. Mer om saken senere.

Samarbeidsgruppens innstilling hadde følgende alternativer foreslås fra Samarbeidsgruppen og blir redegjort for på stiftelsesmøtet:
Lier Sportsklubb, Ytre Lier Sportsklubb og Stoppen Sportsklubb. 23 stemmeberettige var til stede. Ytre Lier Sportsklubb fikk to stemmer, Lier Sportsklubb fem stemmer, mens Stoppen Sportsklubb med sine 16 stemmer blir navnet på den nye fotballklubben i Lier. For inntil videre er det snakk om en fotballklubb for 11-erlag. - I år vil klubbsamarbeidet resultere i 16 lag, sier Knut Grohaug som har vært med i samarbeidsgruppa. Neste år vil den nye klubben, Stoppen Sportsklubb, stille hele 20 lag på ordinær bane. Da vil Stoppen fotball bli størst i kommunen. Tidligere var Lier IL størst.

De gamle klubbene vil bestå. Det blir breddeklubber som vil engasjere barn innen allidrett og fotball og voksne innen anndre grupper som klubbene fortsatt har.

Samarbeidsgruppens innstilling til interrimstyret ble også gjennomført uten kommentarer som fikk betydning for utfallet:
Leder: Christian Aakermann, nestleder: Trude Torgersen styremedlemmer: Anne Cecilie Guneriussen, Vivi Becher, Ronny Solbraa-Bay, varamedlemmer: Aage Golmen og Knut Grothaug. Revisorer: Pål Thomassen, Lisbeth Christensen. Valgkomite: Martin Wøien Gilhuus (leder), Stein Vegar Larsen, Christine Soot Sandli.

Møteleder Pål Thomassen hadde all grunn til å være fornøyd med gjennomføringen av møtet. Thomassen er medlem av Representskapet i Liungen IF og er nå nyvalgt leder av Lier Idrettsråd.

Ellers viser vi til referat på klubbenes hjemmesider.

IL Sparta/Bragerøen:http://www.spabra.no/                 

Liungen IF: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=22822

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 12. april 2012 22:44: Aage
Riktig steg for bredde og topp, og flott navn! Vi gledes!
Torsdag 12. april 2012 23:09: Knut
Sikkert bra for eliten dette, men antagelig et alvorlig skudd for baugen for breddefotballen i området. Men klubber og medlemmer ønsker det, så da får vi gjøre det beste ut av det!
Fredag 13. april 2012 07:19: Trude
Fint at vi kan enes om et godt tilbud til både topp og bredde og samarbeide på ett flott idrettsanlegg i fremtiden ! Mange dyktige folk i begge klubber så dette blir bra for fotballen og ungene.
Fredag 13. april 2012 09:04: Øyvind
Gratulerer selvsagt med ett godt stykke arbeid, og ett flott navn En helt naturlig sammenslåing, men hvorfor ikke gjøre det for alle aldre. Størst i Lier, ja ja vi får ta på slosshanskene da å kjempe oss tilbake, selv om dette da kun gjelder 11`r fotball Hva det betyr for fotballen i Lier kommune generelt er vel usikkert. Jeg regner de vel fortsatt som en ren bredde klubb., men kanskje på sikt. Jeg tror nok at får å utvikle fotballen i Lier i en eller flere klubber må vi samarbeide mye bredere.
Øyvind
Lier idrettslag.
Fredag 13. april 2012 14:13: Kjakan
Nå er første steg for bedre samarbeid tatt; Spa/Bra og Liungen som har vært som katt og mus jobber sammen - det er bra. Det vises også til et samarbeid med Sylling - Flott! Hvorfor vil ikke dere gjøre det samme Lier IL? Dere ruster jo opp for å kjempe dere oppover i divisjonene og tar jo spillere fra toppklubben?! Da har vi jo bare flyttet denne samme motarbeidelsen som alltid har vært mellom de blå og røde og de gule og grønne - opp til Tranby. Da kommer vi jo ikke mye lengre.

Nedre Eiker kan leve med Mjøndalen i 1. div og Birkebeineren i 2. div i samarbeid og forflytning av spillere. I Lier klarer en ikke det samme mellom 3. og 5. div pr i dag.
Fredag 13. april 2012 21:12: J M H
Dette kan være bra, men det kan også støvsuge de andre klubbene for spillere. Jeg tenker 16 stk 11'er lag i år med min 16- 17 spillere pr lag dette vil si ca 270 stk spillere, hvor kommer de fra? Neste år 20 lag? Flott om man kan skape et miljø for fotball i Lier , men jeg tror kanskje da at det ikke blir toppfotball men fortsatt breddefotball. Tror også med et avstemmnigsgrunnlag på 23 stemmer så virker kanskje ikke interessen så stor. Enig at man må slå sammen lag for å få til 11'er lag , men det det skal litt til for å skape kultur og miljø i nye klubber. Men jeg vil ønske dere lykke til i satsingen og håper dere kan få det til.
Lørdag 14. april 2012 17:26: ISH
Dette er det verste navnet noen sinne en klubb kan ha. Det er ingen sted i lier kommune som heter Stoppen, det heter Lier stadion, så hvorfor i alle dager skulle det nye klubben får et så dårlig navn?. Latterlig!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode