Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 13302003cde839e2b81f2283f0983331

Årsbeste av SpaBra

Liers beste fotballag kom seg bort fra bunnplassen etter en spillemessig god førsteomgang på fredag, og som vanlig scoret Morten Hagen -

3. div avd 4
Stoppen kunstgress
Spa/Bra - Flint, Tønsberg 3-1

Scoringer: Hazir Ademi, Daniel Erik Nielsen, Morten Hagen (straffespark)

Laget: Valo - S. Gazi, Rolfstad, Nielsen, Haug Henriksen - Borge, Wøien Gilhuus, Hogganvik, Kristiansen - Ademi, Hagen.
Innbyttere: Fossen Nilsen (for Haug Henriksen), R. Gazi (for Ademi), A. Valo (for Nielsen)

- Vi skapte vel 8-9 sjanser i første omgang, sier en svært så fornøyd trener Aage Golmen til Liernett på lørdag ettermiddag. - Men etter godt pasningsspill de første 25 minuttene og to fine scoringer slapp vi dem inn i kampen ved deres redusering til 1-2. Trener Golmen var imponert over en av bortelagets spisser, en siste års guttespiller som var skapte mye. Av egne spillere var Golmen, blant annet, fornøyd over måten Daniel Erik Nilsen løste oppgaven i en ny rolle, som midtstopper i Ronny Deilas fravær

Flint var på forhånd ansett som en sterk motstander. På de fem foregående kampene var laget ubeseiret, med en målforskjell på hele 18-7. Laget manglet seks viktige spillere i denne kampen, men SpaBra manglet også flere som er gode nok for førstelaget.


Ferie

- Nå får gutta litt fri fra trening, sier Golmen som selv innrømmer at han er litt sliten. For han selv blir det en USA-tur sammen med familien. Da tar han med seg joggeskoene og prøver å holde på formen. De fleste har nok fått med seg at treneren hevder seg med glans på B-laget, senest på Liungbanen, da det ble seier over Liungen. Han innrømmer at det hadde vært veldig bra om B-laget hadde fortsatt poengsankingen med henblikk på et opprykk til 5. divisjon. - Det ville bety langt bedre kamptrening for de som kjemper om en plass på førsteelveren.

Første fellestrening blir 13. juli. Allerede 25. juli møter laget Eik, Tønsberg på bortebane. Det blir en tøff høststart - mot ett av topplagene.

Med èn kamp mer spilt (sammen med Flint) har laget klatret opp til 11. plass med sine 13 poeng. Jøtul - Re FK spiller i dag. De andre lagene spiller den 12. serierunden på mandag..NB.Lagene bak Spa/Bra på tabellen, Re, Modum og Bærum møter antatt sterkere lag borte i denne serierunden. Spa/Bra kan håpe på hjemmeseire på mandag.

3. div avd 4, resultater og tabell: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=125781

Forrige artikkel:Satte farge på rennetNeste artikkel:En hilsen fra Nordigarden og Tranby
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode