Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ac98b98683746444f7ddc14c5cb136fd

En tung kamp

Det sa kaptein Martin Wøien Gilhuus etter at Spa/Bra tapte for Åmot i ettermiddag.

4. divisjon:

Åmot - Spa/Bra 2-1

Scoring for Spa/Bra: Martin W. Gilhuus.

Lier - Hallingdal 2-5

Liers scoringer: Jens Ingebretsen og Ketil Ustad

- Vi møtte et lag som kjemper om å beholde plassen i 4. divisjon, sa Martin til Liernett etter kampen. Laget lå langt bakpå og kontret godt. Etter 1-0 ved pause gikk de opp til 2-0 i begynnelsen av 2. omgang. Selv om vi reduserte og presset hardt mot slutten ble denne kampen et antiklimaks for oss etter mange gode kamper.

Martin var fornøyd med at Hallingdal, ikke for at nabo Lier tapte. - Da har Hallingdal har noe å spille neste helg mot DBK (Drammens Ballklubb). martin regner med at DBK sørger for å slå Solberg på Ørenbanen på mandag. Det vil bety at DBK vil gå i tet med 39 poeng, samme poengsum som Hallingdal. DBK har flere plussmål enn hallingene. Spa/Bra vil i så fall inneha tredjeplassen før serieinnpurten.

Spillemessig fremgang

Liers trener Morten Påsche var fornøyd med kampen, til tross for tapet. - Det var en langt mer jevnspilt kamp enne resultatet viser, mener Morten som denne gang kan si seg fornøyd med dommerne. Som kjent fikk han etter manges mening et nokså meningsløst gult kort, det ene av to som førte til at den sindige spillende treneren ble utvist. - Jeg synes det er håpløst når dommere opptrer så arrogant, uten å skape god kontakt med spillerne underveis, er hans kommentar episodene han kom opp i.

Det var siste sjanse for gutta fra Tranby med tanke på å berge plassen i 4. divisjon. Men neste lørdag er det naboppgjør på Stoppen. Da må Spa/Bra sannsynlig ta tre poeng om laget skal klare opprykk. Spa/Bra vil nok være revansjesugne etter 0-3 tapet i vår mot Lier. Men Lier kan spille med såkalte "lave skuldre", med andre ord; "intet å tape, alt å vinne" --

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode