Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a54f148202cdf163fe75db897ad83798

Skuffende, Edvin

Kroppsspråket til Liers beste spiller fortalte det meste om Liers kamp i kveld --

4. div

Tranby Idrettspark

Lier- DBK 1-1 (1-1 ved pause)

Liers lag med innbyttere: Thung Hoang, Ustad, T. Ingebretsen, Tvede, Tom Hoang, Strysse, S. Påsche, Jens Ingebretsen, Ademi, Hyving, Blazeys, Simen Stokke, Luschi, Sindre Stokke, Teigen, M. Påsche.

Etter en frisk og innsatsfylt kamp mot Spa/bra i forrige serierunde ventet man noe mer. Selv om mange karakteriserer DBK (Drammens Ballklubb) som formklubb var Lier tilbake til hverdagen igjen. Fantasiløst, upresist og uten den entusiasmen gutta hadde mot naboklubben på Stoppen. Og når ikke en gang "superspiss" Edvin fikk kontroll på mottakene, ble Liers angrepsspill så tilfeldig og et relativt lett bytte for DBK s forsvar.

- Det var egentlig greit med uavgjort, sa trener Morten Påsche som likevel var tydelig misfornøyd med bare ett poeng. Bortsett fra Edvin Blazeys fine heading som ga utligning før pause og et par muligheter var det jevnt grått både hos Lier og DBK. Og vi kan heller ikke tenke oss at DBK s trener Kristoffersen (Godsets trener på slutten av nititallet) var fornøyd. - Gutta er så uberegnelige, så opp og ned, sa han til Liernett like før 2. omgang startet. Han fikk så rett. Det minnet lite om et såkalt formlag.

Siste kamp før ferien er mot DFK 2 (Drammen Fotballlubb). Skal Lier henge med på den øvre del av tabellen, må det bli tre poeng.

Forrige artikkel:Måldommere er løsningenNeste artikkel:Fokus på Fair Play
Flere artikler

2021 Sylling Hardcode