Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ec79d3b125d07bc051c3848fc860ab89

Mye å gå på

Det er hovedkonklusjonen etter 2-0 mot Holeværingen i seriepremieren, og Liungen, her representert med målscorer Hazir Ademi, kan bli en vanskelig motstander i 5. divisjon

5. div herrer:
ROS- banen

Liungen -Holeværingen 2-0 (1-0 ved pause)


Gule kort: Hyving og Ingebretsen (begge Liungen)

Liungens lag: Christiansen, Gjellum, Aaasen, Øvermo, Haugan, Monga, Hennum, Strysse, Opsahl, Hyving, Langaard
Innbyttere: Pettersen, Ingebretsen, Green.


I første omgang var det nesten konstant spill mot et mål. Liungens forsvar hadde nærmest full kontroll. I angrep ble det produsert 4-5 hundreprosentsjanser, men stressede angripere skjøt enten over eller rett inn i et overbefolket forsvar. - Endelig, tenkte mange tilreisende liunger, innbyttere og trener, da Tommy Hyving, på "blindsida" fikk satt ballen via keeper og i mål fra kort hold etter en pasning fra Audun Langaard, etter cirka 40 minutter.

Etter pause ble det produsert svært lite, før innbytter Hazir Ademei kom gjennom på venstresiden og plasserte ballen kontrollert i langhjørnet. En fin prestasjon av juniorspilleren. Da var det gått cirka ett kvarter. Resten av kampen var middelmådig. Trener Tommy Nordstø var lettet over tre poeng i sesongstarten.

På Liungens lag synes vi målscorer Hazir Ademi (17) gjorde et fint innhopp. En annen innbytter, Eirik Green, lettbeint og teknisk, viste fint blikk for spillet. Tommy Hyving burde scoret mer enn det ene i dag, men han er både hurtig og sterk. Og han tror vi Liungen kan få mye glede av mot tøffere motstand, mens tekniske og driblesterke Langaard ikke har toppformen inne. Trass i at han herjet med sin venstreback, manglet det litt på at han hadde puttet på med et par scoringer -- Det er ikke så ofte at jeg får så stor plass på vingen, meddelte han Liernett etter kampen. Midtbanespillerne var ujevne i prestasjonene, men forsvaret hadde full kontroll og ble ikke satt på de største prøver, bortsett fra et par situasjoner på slutten.
Et skår i gleden over seieren var at den unge høyrebacken Jon Ivar Gjellum måtte gå ut med en ankelskade i første omgang.

Under noen bildeglimt fra kampen
1/8 (RUE_1299.JPG)
2/8 (RUE_1308.JPG)
3/8 (RUE_1327.JPG)
4/8 (RUE_1333.JPG)
5/8 (RUE_1352.JPG)
6/8 (RUE_1365.JPG)
7/8 (RUE_1415.JPG)
8/8 (RUE_1434.JPG)
Forrige artikkel:Herren er allestedsnærværendeNeste artikkel:15250 dager til pensjonsalderen
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode