Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1e988d6cac853284bf485c07b6a1b467

- Vi satte sjansene!

Det kunne Spa/Bras målscorerne Ronny Deila, Morten Hagen, Hazir Ademi og Martin Eøien Gilhuus fastslå etter effektivt angrepsspill i andre omgang i kveld.

Stoppen kunstgress

3. div

Spa/Bra-Kongsberg 4-0 (0-0 ved pause)

Dette var en nokså typisk seks poengers kamp. Spa/Bra hadde ett poengs forsprang på Kongsberg før kampen. Klokka kvart på ni var lierlaget to poeng foran. - Seieren i dag kan bety at vi berger kontrakten, sa en fornøyd trener Aage Golmen på vei inn i garderoben. I likhet med både supportere og spillere var han ikke fornøyd med førsteomgangen. Den var middelmådig.

Men seiersviljen var stor. Ronny Deila gliste bestemt og sa at kun seier var godt nok på vei ut på banen før kampen. Den holdningen preget nok også resten av mannskapet spesielt det første kvarteret  av andre omgang. Først tok Morten Hagen ballen på hel volley og smelte den opp i netttaket. Tildligere Godset-keeper Ronny Hvambsal har nok ikke sin styrke i slike situasjoner.

Ikke lenge etterpå headet Hazir Ademi inn 2-0. Når så rutinerte Ronny Deila  fikk stå umarkert  på femmeteren ved corner, måtte det bli scoring. Hjemmelagets angripere viste agressivitet, da kaptein Martin Wøien Gilhuus stanget inn 4-0. Men heller ikke da var det imponerende forsvarspill av kongsbergutta.

Kongsberg hadde flere muligheter til å score. Men 49-årige Gabor Valo hadde, blant annet, en beinparade som nok inspirerer han til å gå på en ny sesong.

Det har lenge vært klart at trener Aage Golmen gir seg som trener etter sesongslutt. Både kaptein Martin Wøien Gilhuus og Ronny Deila legger opp. Alle tre ovennevnt har betydd svært mye for Spa/Bras bemerkelsverdig fremgang de siste to sesongene. - Jeg har vært plaget av skader, så nå får det være slutt, sa Ronny etter  kampen. Seieren i kveld kan ha vært svært viktig med tanke på lierfotballen, mener Deila. Han understreker at det spesielt er vært viktig for rekrutteringen at Lier har et lag i 3. divisjon.

Tabellsituasjonen; Spa/Bra 30 p (14 minusmål), Kongsberg 28 p (15 minusmål). FK Tønsberg som er på nedrykksplass har 26 p (14 minusmål med èn kamp mindre spilt. Fk Tønsberg spiller mot Flint mandag 10.10.

Resultater og tabellhttp://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=125781  

 En svært kampklar Ronny Deila før årets viktigste kamp for Spa/Bra. Om et par uker er hans lange fotballkarriere over - 

Morten Hagen smeller til med venstrebeinet - 1-0

Morten Hagen ofrer seg i feltet. Martin Wøien Gilhuus vinner hodeduellen på første stolpe - 4-0

- Kommer det flere nå? Ronny Hvambsal ble noe oppgitt i 2. omgang. Spa/Bra-keeper Gabor Valo vant nok "keeperduellen" av de to tildligere godsetspillerene -

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 15. oktober 2011 18:21: Knut
Og nå er SpaBra klare for 3. div også i 2012. Gratulerer!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode