Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c5faf98525cd443b9368513b5c60439e

Fikk 50-årspresangen sin

Gabor Valo feiret dagen med en kjempekamp og sønnen Alevander scoret det siste målet da Spabra serieåpnet på Stoppen. Begge kan kalles matchvinnnere

3. div avd 2
Spabra-Vestfossen 2-0 (1-0)

SpaBra:
Gabor Valo, Ramin Ghazi, Kristian Bye Andersen, Ivar Rolfstad, Daniel Erik Nilsen,Shivan Ghazi, Ole Martin Gregersen, Stian Påsche (Jørgen Solvang Nilsen), Christer Pedersen, Morten Hagen(Alexander Valo), Kenneth Strysse (Hazir Ademi).

Gult kort;
Kenneth Strysse og Christer Pedersen og ett til Vestfossen.

Det ble en sjansefattig og laber første omgang. Det mest positive for hjemmelaget var scoringen til fotrappe Christer Pedersen like før pause. Ballen snek seg helt inne ved stolpen, i det Pedersen kranglet ballen inn. - Jeg var dekket av medspiller, sa Vestfossens keeper, Hermann Rhodèn (utlånt fra Strømsgodset og ble kjent via TV-2 gjennom debutkampen på mot Start i fjor) til Liernett, da han misfornøyd ruslet til garderoben i pausen.

I andre omgang hadde Pedersen tre store sjanser. De to siste var en dobbeltsjanse, der returen ble reddet på streken etter at keeper var utspilt. - Jeg skjøt med feil fot, sa Pedersen som har et godt venstrebein. Og den bemerkningen kom med et stort smil, fordi det var på vei inn i garderoben etter at poengene var sikret.
SpaBra var klart best i første del av andre omgang. Men da laget ikke fikk punktert kampen på gjentatte forsøk, kom Vestfossen grundig tilbake.

Fantastisk 50-åring
Gabor Valo holdt laget inne i kampen med den ene feberredningen etter den andre. - Jeg slutter ikke å imponere meg over han, sa trener Markus Walfridson etter kampen. Ellers var han mest fornøyd med resultatet, og at de nye spillerne klarte seg så godt.

For bursdagsbarnet Gabor kunne ikke 50-årsdagen ha blitt bedre fotballmessig. Innbytter Sønnen Alexander, som kom inn som innbytter i andre omgang, fikk gitt faren sin en fin bursdagspresang da han gjorde 2-0 etter en fin forsering med etterfølgende innlegg av en annen innbytter Hazir Ademi. Trener Walfridson var dermed heldig med sine bytter. Den tredje innbytteren, 17-årige Jørgen Solvang Nilsen, viste også fine takter. Foruten banens bestemann Gabor Valo, synes vi Christer Pedersen var god, til tross for misbrukte sjanser. Kristian Bye Andersen «debuterte» som midstopper. - Det var ikke lett det første kvarteret, sa Kristian som roste midtstopperkollega, rutinerte Ivar Rolfstad, for godt samarbeid.

Her setter Christer Pedersen inn 1-0 like før pause.

Øyvind Thorsen fra Tranby, trener for Vestfossen, var misfornøyd både med spillet og resultatet. - Spabra er et lag vi skal slå, sa han.

Vestfossen ble nr 2 i fjorårets 4.div og rykket opp med ett poengs margin på Svelvik. De har forsterket med en del solide 3 div spillere. De har et budjett på A-laget som er dobbelt så stort som Spabras budjett.

I NM-kvalikken spilte Vestfossen mot Solberg og med 10 mann i ca en time. Det ble tap 2-3 

Under sees Spabras andre scoring i flere faser og som viser Hazir Ademis innlegg som endte på støvelen til Alexander Valo.

1/9 (scoring_b.jpg)
2/9 (scoring_c.jpg)
3/9 (scoring_d.jpg)
4/9 (scoring_e.jpg)
5/9 (scoring_f.jpg)
6/9 (scoring_g.jpg)
7/9 (scoring_h.jpg)
8/9 (scoring_j.jpg)
9/9 (scoring_k.jpg)
Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 15. april 2012 16:19: Jonny fra Stovner
Moro med Spa/Bra-seier. Kommentaren fra Vestfossens trener om at "Spa/Bra er et lag vi skal slå", er en skikkelig potitt-kommentar som alle visste måtte komme når Vestfossen spilte såpass tafatt som de faktisk gjorde. Spa/Bra var heller ikke gode i 1. omgang, men i andre omgang var det overkjøring, og det hadde ikke vært ufjortent om seieren var dobbelt så stor.

Leve Spa/Bra!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode