Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 079d17f9b55d0d5a0266ced0c93c6d14

For mange baklengsmål

Feil bakover på banen felte Sylling i går. Kristian Capellen scoret to, men det var ikke nok.

Sylling stadion

5. div, avd 1

Sylling - Haugfoss 3-4 (1-1 ved pause)

Normalt skal tre mål være nok til poeng. Men unødvendig felling med etterfølgende straffemål og markeringsvikt, i tillegg til straffemål gjorde det vanskelig for hjemmelaget.

Det begynte så lovende for Sylling. Kristian Cappellen scoret etter to minutter. Så kom utligning på straffespark like før pause. Ikke nok med det; èn av Syllings spillere var uheldig og plasserte ballen i eget nett. Dermed 1-2.
Men Sylling kom tilbake. Kristian Capellen kom seg ned til kortlinja og Radioslaw Kazmierczak kunne bare bredside ballen inn fra kort hold (se bildet nedenfor). Så gikk Haugfoss opp i 3-2 på et godt frispark. Kristian Capellen var frempå igjen bare fire minutter etterpå og sørget for 3-3. Men så fungerte ikke forsvarspillet, da Haugfoss scoret seiersmålet åtte minutter før full tid.

- Vi må jobbe mye med det defensive spillet fremover.  Sonemarkeringen fungerer kun utenfor egen 16-meter, understreket trener Øyvind Nilsen som likevel er optimistisk. - Vi jobber langsiktig og vi skal rette opp dette, sa han og smilte på vei til garderoben.

 

Lier spiller mot Ådal på Tranby kunstgress på mandag kl 19. Med seier bør det tabelltopp på tranbygutt

Spa/Bra skal møte Lørenskog 2 borte søndag kl 15. Får Spa/Bra med seg bortepoeng derfra har laget fått en god sesongstart

Alle terminlister med resultater og tabeller finner du her:

http://www.fotball.no/System-pages/terminlister/Terminlister/?districtName=Buskerud+Fotballkrets&districtId=6&seasonId=75

Lokaloppgjør G 19

Spabra vant 5-3 over Lier i en kamp i kvalifiserende pulje for Interkretsserien på Tranby på onsdag. Men Lier ledet 3-0 etter 30 minutter.

Les mer om kampen her: http://www.spabra.no/  

Forrige artikkel:OlivenhøstingNeste artikkel:Bekmørkt i Liergatene?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode