Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5421a51f3940b31f8c9ce188bef203e4

Lierlagene kjemper mot nedrykk.

Det ble ingen festdag for Spabras A-lagsgutter på Stoppen i går.

Stoppen kunstgress

3. divisjon avd 2

Spabra - Frognerparken 0-3

SpaBra: Valo, Rolfstad, Østhagen, Nielsen, Solvang Nilsen, Wøien Gilhuus, Påsche, Kvam Gregersen, Strysse, Rhamin Ghazy Aziz, Monga.

På benken: Røed, Becher Teigen, Ustad, Aasbryn Kasta, Borge.

Frognerparkens  mål ble scoret av Flamur Loku (2) og Truls Skeie (1).

- Var laget virkelig tre mål dårligere, trener Marcus Walfridsson ?
- Første omgang er vi absolutt på høyde, vanskelig å komme bak på den måten vi gjør det, feilpasning til motstander spiss så tidlig, men vi jobber oss inn i det og skaper en del trøkk mot dem uten å skape de store sjansene. I andre omgang var vi sikker på at dette skulle vi klare, men i stedet så kom vi et steg etter inn i alle dueller og var for upresise i pasningsspillet vårt. I andre omgang var vi svake.

Edvin Blazys, nærmest målgarantist for Spabra i hele høst, spilte ikke.  Han var i bryllup til sin bror i Litauen, men tilbake til neste kamp.

- Er laget avhengig av Edvin?
- Ja og nei. Alle lag er avhengige av en spiller som kan skape problemer for motstanderen på egen hånd, og en så god målscorer er alltid savnet.

- Hva sviktet?

- Fremfor alt samhandlingen på offensiv halvdel, relasjonene mellom spisser og midtbane var ikke til stede. Derfor skapte vi heller ikke mange målsjanser.

- Er det noe positivt å ta med seg til neste kamp?

- Vi var bedre defensivt i midtbaneleddet og flinkere til å ta ut kontringspunkter hos motstanderen og vi spiller oss godt og flott opp til offensiv halvdel, så det er absolutt positive ting å ta med seg, avslutter Marcus Walfridsson.

Frognerparken, i sin "nye" 4-2-3-1 formasjon, dominerte fra start til mål, i følge klubbens hjemmeside. Og samme hjemmeside fastslår at Frognerparken fikk vist at laget er blant topplagene i 3. divisjon.

En av Spabras rivaler i kampen om å unngå nedrykk, Vestfossen, vant 3-2 hjemme i går. Det betyr at det tetter seg ytterligere til i bunnen av tabellen.

Spabra skal møre Hønefoss 2 hjemme i neste serierunde. Det blir nok en nøkkelkamp for å holde seg over «streken». Se forøvrig tabeller og terminliste ved å klikke på etikette "fotball".

I 5. divisjon spiller Sylling mot Heradsbygda i dag kl 15. I juni ble det 1-1 mellom lagene på Sylling stadion. Lier spiller i morgen kl 19 mot Hønefoss Sportsklubb. I vårkampen ble det tap 2-5.

Sylling blir snart helt nødt til å ta poeng. Lier har noe mer å gå på, så Sylling kan bli helt nødt til  vinne det utsatte nabooppgjøret i oktober om klubben skal forlenge oppholdet i 5. divisjon.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 16. september 2012 18:37: Sindre K
Sylling tok en etterlengtet 0-3 seier borte mot Heradsbygda!
Mandag 17. september 2012 12:40: Liung
Og Spa/bra 2 slo Fossen 2-0.
Mandag 17. september 2012 14:26: Sylling supporter
Var en fryd å se Sylling spille mot Heradsbygda, Kompakte bakover og effektive foran mål!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode