Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9c15762ebc13a443efeb7b3bb0c68e61

Revansjerte seg

Det ble tap mot Lier i forrige serierunde, men en nye seier der kaptein Martin Wøien Gilhuus bidro med en scoring, gir tabelltopp foreløpig --

4. divisjon

Marienlyst gamle gress

Drafn – Spa/Bra 1-2 (0-2 ved pause)

Spa/Bra s scoringer: Audun Vestmoen, Martin Wøien Gilhuus.

Sparta Bragerøen: G. Valo, Gahzi, Rofstad, Håkansson, Stolnes, Vestmoen, Gregersen, Nielsen, Wøien Gilhuus, A. Valo, Sørstad. Benyttede innbyttere: F. Al, L. Hermansen.

Trener Aage Golmen er fornøyd med tre poeng. Men han er ikke fornøyd med det offensive spillet på bortebane, selv om Audun Vestmoens fantasiske scoring i vinkelen allerede er kåret som årets scoring av treneren.  - Vi har scoret bare fem ganger på bortebane, sier han til Liernett i dag. Han forventer seg en tøff kamp med med mange dueller på den lille Ørenbanen mot DBK på fredag. - Men da spiller vi med et toppet mannskap. Det betyr at også Ronny Deila er tilbake i midtforsvaret. - Deila bidrar med ro og stor pasningsikkerhet bakfra, sier Golmen. Han poengterer også at Deila med sin lange rutine fra viktige oppgjør gir gode beskjeder til medpillerne under kampene.

Spa/Bra er på toppen av 4. divisjonstabellen med sine 23 poeng etter 11 kamper. Hallingdal har 21 poeng og en kamp mindre spilt. Lier på 8. plass har også spilt bare 10 kamper og bør vinne for å klatre på tabellen. Lag nr 2 til 7 på høstens sluttabellen sikrer fortsatt 4. divisjonskontrakt neste år.

Du kan lese om Spa/bras kamp mot Drafn her: www.spabra.no

Lier spiller mot DBK på Tranby kl 19 i kveld.

Spa/Bras kamp mot DBK (Drammens Ballklubb) spilles på Ørenbanen fredag kl 19. Lier skal spille nok en hjemmekamp. Motstander er DFK 2 (Drammen Fotballkubb 2) neste søndag kl 15 på Tranby.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 1. juli 2010 00:44: Gunnar
Hallingdal - Slemmestad 1-1, snakk om å legge alt opp i henda på Spa/Bra! Slår de DBK så har de et godt utgangspunkt for høsten. Dessverre vant Drafn 1-0 borte over Hønefoss, og gjør at det kan bli vanskeligere for Lier å holde plassen.
Torsdag 1. juli 2010 19:47: Lise
DBK på bortebane kan ikke kalles å få noe i henda. Det er en vanskelig kamp.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode