Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

- Alt gikk galt

Det var trener Marcus Walfridssons korte kommentar etter Spabras stortap i dag. Siste serierunde var for øvrig bedrøvelig for lierlagene.

3. divisjon avd 2

Stoppen kunstgress

Spabra – Skedsmo 0-7 (0-4 ved pause)

Spabra; Gundersen, Hansen Fagerøi, Shivan Ghazi, Rolfstad, Østhagen, Strysse, Påsche, Wøien Gilhuus, Aasbryn Kasta, Ramin Ghazy Aris, Blazys.

Innbytte: Borge (fra 46. min for Aasbryn Kasta), Becher Teigen (fra 56. min for Shivan Ghazy), Monga (fra 56. min for Strysse).

SpaBra kan kanskje trøste seg med at tapet kom mot serielederen. Selv om Skedsmo har spilt to kamper mer enn konkurrentene kan det se ut som romerikingene har gode sjanser til å nå 2. divisjon neste år.

Neste motstander er bunnlaget Gruner. Spabra bør kunne sikre seg tre nye poeng neste lørdag, selv om kampen går i Oslo. Men vi minner om at  Spabra tapte hjemmekampen 1-3 mot oslolaget den 2. juni. Til tross for det store tapet i dag, tror vi at Spabra vil revansjere seg allerede i neste serierunde.

Spabra er såvidt over streken foreløpig. Derfor er det svært viktig å ta minst ett, helst tre mot bunnlagene.

Øvrige seniorlag 

I 5. divisjon tapte Sylling hele 0-8 for Holeværingen og Lier måtte tåle et 2-6 tap mot DBK 2 i siste serierunde. Sylling skal spille borte mot Hønefoss sportsklubb på fredag, mens Lier får Hokksund på besøk. Våre klubber møter motstandere som leggger langt bedre plassert på tabellen, så det blir sannsynligvis vanskelig å få med seg hardt  tiltrengte poeng. På tabellen ligger nå både Sylling og Lier farlig nær "streken".

Lier IL unge kvinnelige seniorlag i 3. divisjon måtte tåle 1-8 mot Modum. Laget har seks seire og fire tap i året sesong. neste motstander er Åssiden på mandag. Det blir heller ingen lett motstander, fordi  Åssiden har bedre tabellposisjon.

Forrige artikkel:To andreplasserNeste artikkel:- I form for livet
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 5. september 2012 10:35: Liung
Spa/Bra 2 vant forøvrig 9-0 mot Slemmestad 2 på mandag.
Onsdag 5. september 2012 18:22: øvre lier
Hvem gidder å bry seg om Spa/bra 2???
Torsdag 6. september 2012 19:19: Martin
Fordi Spa/Bra 2 trolig er bedre enn Sylling og Lier. De knuste Lier 2 hele 14-0. I tillegg har de ikke tapt på 10 kamper....
Fredag 7. september 2012 11:22: JP
Martin våkn opp!!!! Lier 2 er halve laget til Spa bra 2. Det resultatet du refererer til er mot et fun lag som ikke trener.
Lrdag 8. september 2012 10:28: Martin
JP; følg med litt! Dersom du mener at to spillere (Thorbjørn og Jens) er halve laget til Spa/Bra 2, bør du ta frem kuleramma på nytt og begynne med litt grunnleggende matte.
6-8 av spillerne er jo eksisterende Spa/Bra-spillere (som har vært med fra da A-laget var i 6.divisjon). Endel spillere er også fra gamle A-laget til Liungen.

Det Lier-laget som ble slått 14-0 var riktignok mange fra "Fun"-avdelingen, men det ble brukt spillere i kampen som ofte spilte på A-laget til Lier som Tam, Henrik Borge og kanskje flere....

Uansett bør det ikke ta bort fokuset fra sjarmørlaget til Spa/Bra 2. Mye god, gammel årgang der med mye fotball i seg.
Lrdag 8. september 2012 19:08: Bra
Og A-laget vant 4-2 idag
Lrdag 8. september 2012 19:31: Spa
Minst fem mann som har spilt kamper for Lier i 5. div spilte i 0-14 tapet.
At Lier 2 ikke trener, må jo være deres problem? De stilte i hvert fall lag i 6. divisjon og må vel da ha ment å være gode nok til det, uten å trene.
Ingen grunn til ikke å tro at SpaBra 2 er Liers nest beste seniorlag, og det består utelukkende av SpaBra-spillere. Hvis ikke, hadde de ikke hatt lov til å spille der!
Flere artikler

© 2021 Sylling Hardcode