Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 10c9d1a46cfdab964935c1c91e1ef61b

Fra Luton til Liungbanen

Kristian Bye Andersen (34), med erfaring fra høyere nivå i norsk fotball, bør ha forsterket tro på "nye" Liungen etter fin treningsoppkjøring som ga tre poeng i seriestarten -

Liungbanen, 6. div avd 2

Liungen Moingen 2 4-1 (4-0)

Scoringer: 1-0 Strysse, 2-0 Strysse, 3-0 Bye-Andersen, 4-0 Stokke

Seriestarten kom mandag et knapt døgn etter at laget var etter et tre dagers treningsopphold i den gamle fotballbyen Luton i England.
Det sto 3-0 allerede etter sju minutter og 4-0 før kvarteret var passert.
Laget sloknet riktig nok i andre omgang, og moingene kvitterte med et trøstemål. Selv om det er årets første seriekamp tyder rapportene på at Liungen på at laget har hevet seg mange hakk  siden i fjor. Mer om laget lenger ned på siden.

I samme avdeling i 6. div ble det 1-1 mellom Spa/Bra 2 og Vikersund på Vikersund.

Lier J 19 mot Stabæk
Buskerud har med to lag i NM J19. Jentene fra Lier skal møte Stabæks juniorjenter, mens Haugsbygd tar turen for å møte Runar. Kampdato er 15.mai, men klubbene kan spille tidligere dato ved enighet.

Lier ILs seniorlag i kvinneklassen, som nærmest er en kopi av Lier J 19, tapte åpningskampen borte mot Hole/Haugsbygd 2-4. Tirsdag kveld møtte laget Konnerud 2. Det ble tap 1-2

Lier ILs unge A-lag har startet sesongen i 5. div avdeling 2 med tap 1-4 mot Åssiden, tap 6-8 og 1-1 mot Svene. Neste motstander er Drafn hjemme på Tranby fredag 6.mai. Det blir en tøff motstander. Drafn har tre strake seire og 19-4 i målforskjell.

I 6. div avdeling 1 vant Lier 2 4-0 mot Strømsgodset (4?), men Sylling tapte 1-5 borte mot Nybyen i første serierunde. NB. Det blir lokalderby mellom disse lagene mandag 7. mai kl 19 på Sylling stadion.

NB. I 3. divisjon vil nok Spa/Bra satse alt på revansje i fredagens hjemmekamp mot Lommedalen. Etter den skuffende tapet forrige mandag. Men det blir ikke lett. Lommedalen har seks poeng etter 2-1 mot Eik. Tønsberg, 3-0 borte mot Re (som slo Spa/Bra i åpningskampen). Men bæringene viste svakhet med hele 0-5 mot FK Tønsberg 2

Liungen satser miljø
Sammen med trener Kenneth Sørheim har Kristian Bye Andersen jobbet hardt med å forbedre treningskulturen og mentaliteten i laget. – Hver spiller må ha en vinnerskalle, sier Kristian Bye Andersen som har forsøkt å¨bruke en del erfaringer fra sin tid i Odd, Pors og andre klubber. Bye Andersen synes fotball fortsatt er moro, mest fordi han er tilbake i moderklubben. – Vi har lagt vekt på å skape et godt miljø, med blant annet Mesterligakvelder med storskjerm på klubbhuset i vinter.
Englandsturen er også et ledd i det å bygge opp et godt miljø og en god treningskultur. Turen, som ble betalt av spillerne selv, ble lagt opp med god hjelp av Vidar Brastad To. økter og spillermøter hver dag så ut til å være god medisin fram til sesongstart. Så får de neste kampene vise om Liungen vil være med i teten framover. Kristian tror DFK 2 vil være hardeste konkurrent om opprykk.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 5. mai 2011 22:40: <span class="kommentator-sensurert">&nbsp;</span>
Denne kommentaren ble ikke godkjent av redaksjonen.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode