Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 72fcce0a8b686dd4aef9a0b0a37030ea

Gøy på fotballskole

I likhet med 157 andre unge spillere ble det diplom og fotball med hjem for Camilla, Linna og Thea (foran) etter fire lærerike dager på Stoppen.

- Jeg fikk litt vondt ankelen, sier Thea og viser oss bandasjen. - Men det har vært kjempemoro og vi er ikke slitne, sier alle tre. I bakgrunnen smiler mamma Birgitte Ness som er kommet for å hente de tre for å kjøre dem hjem. Hun er veldig fornøyd med opplegget.

Kristian Bye Andersen hadde det sportslige ansvaret for skolen. Han har en fortid som spiller på toppnivå i Norge, blant annet for Odd, Skien. Nå er han spillende trener for Liungen etter at han vendte tilbake til Lier for et par år siden. At han er lærer på Gullaug skole som er er "Liungen-land" er neppe noen ulempe for rekrutteringa til fotballskolen.

- Vi hadde deltakere fra mange lag, flest fra Liungen, men også deltakere fra Skien og Porsgrunn, forteller han.
25 spillere fra junior-, gutte- og jentelaget til Liungen stod for instruksjonen.

- Alle instruktørene fikk et hefte hvor treningsopplegget for dagene var, samt at vi kikket på DVD fra Fotballforbundet som viste øvelsene vi skulle bruke, sier Bye Andersen. - Vi la inn to to-timers fotballøkter om dagen. I disse fotballøktene la vi opp til at spillerne skulle ha det gøy, at de skulle få mange ballberøringer og at de skulle oppleve mestring.

Liungen hadde egne jentegrupper med jenteinstruktører og det samme med guttene. Her er den yngste jentegruppa med instruktørene Lise Caspersen , Henriette Kasta og Helen Nøland (bakerst)

Mellom øktene var det spisning og lek med gruppa. Klubben hadde også lagt inn en fruktpause under siste økta. På torsdag avsluttet de med fotballcup og pølsefest!
Bye Andersen forteller at han fått veldig mange positive tilbakemeldinger. Instruktørene har vært flinke til å aktivisere ungene. - Selv om været ikke var like bra hele tiden så har nok de fleste barna hatt det helt topp.
Bye Andersen håper å få med godt over 200 deltakere neste år. - Vi bør kunne tiltrekke oss flere av de eldste spillerne i 11-12 års alderen, både gutter og jenter. Vi har et godt tilbud til dem også.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode