Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 810c625283a31df912d77548e9e271b9

20 barn på fotballskole

Instruktør Marcus Walfridsson er godt fornøyd med den økende oppslutningen om Sparta/Bragerøens nye tilbud som startet mandag på Stoppen.

- Antall barn varierer noe fra dag til dag, men nå har vi fått med så mange at det dekker utgiftene, forteller Walfridsson. Da Liernett var innom på fredag var det bare fire gutter til stede. Fra venstre på bildet; Niklas Wesdal, Aleksander Ivendal, Håkon Monkerud og Dag Emil Hellum Hovde

Av dem var Håkon Monkerud med som gjest. - Dette er kjempemoro, vi blir ikke så slitne, bekreftet samtlige. Aleksander spiller også håndball for Reistad.-  En dag i uka blir det både håndball og fotball, men det er bare gøy, sier han. Og Dag Emil var tydelig inspirert av Messis fantastiske fem scoringer tidligere i uka. Han driblet, fintet og scoret og scoret, men var noe lettkledt etter årstiden i sin barcelonadrakt.

Kunstgressbanen kjentes fin og myk ut i marssola. Gutta triksa og skjøt på mål, mens Walfridson la ut kjegler til dagens øvelser. - Det blir litt annerledes når det er så få, men da får vi god tid til å trene den enkelte, sier instruktøren som er også er kjent som trener for Spa/Bra s 3. divisjonslag, men det er full fokus på barna på formiddagene.

Tilbudet er gått ut til elever i alderen 9 til 12 år på skolene Gullaug og Høvik, men foreløpig er ingen fra Gullaug skole påmeldt. Eventuelle elever fra Gullaug må hentes i taxi.

- De 12 spillerne som møtte første dagen på mandag var i godt humør og likte de litt "rare" øvelsene, forteller Walfridson. Han tror de hadde en veldig positiv opplevelse. De hygget seg i det fine været etter å ha spist frukt fra Kiwi først. De savnet likevel jentene. Det er kun en jente påmeldt. Vi håper på flere.

Øktene blir differiensierte slik at alle får en passe stor utfordring i forhold til sitt eget ferdighetsnivå. Sparta/Bragerøen IL ønsker å gi et ekstra aktivitetstilbud til dem som ønsker litt mer aktivitet etter skoletid. Barna får frukt/lettere mat før og etter trening inne i klubblokalet.

Treningstider: Mandag, onsdag, fredag kl. 14.00 – 16.30 med effektiv treningsøkt 14.30-16.00.

Sportslig innhold: Hovedaktiviteten vil være fotball, men vi vil stimulere til allsidighet på et intensivitetsnivå som gjør det mulig å trene med sitt eget lag etterpå.

Sportslig gjennomføring: 
Det legges vekt på allsidighet og lystbetont aktivitet og utvikle deltakernes ferdigheter med ball Det rettes fokus på gode verdier og holdninger og ikke minst er ønskelig å skape et godt treningsmiljø.

Marcus Walfridson er også hovedtrener på A-laget til Spa/Bra, kretslagstrener G98 Østfold, og har erfaring fra lignende opplegg i Sprint-Jeløy og Larkollen IL. Markusson har UEFA-B trener diplom.

Walfridson oppfordrer foreldre til å ta kontakt med han på e-post marcus@walfridson.nu eller tfn 47357981, så kan man ordne en prøvetrening før man bestemmer seg.

Forrige artikkel:Innbrudd hos MaxboNeste artikkel:Eiksetra populær
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 11. mars 2012 10:05: Gunnar M
Veldig bra initiativ fra Spa/Bra dette her. Håper folk slutter opp om dette!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode