Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ae237749b2b05d1735427c7e9fca71a0

Gressbaneåpning på løkka

Snøen har nærmest smeltet i løpet av timer de siste dagene, men to gutter i Sylling klarte ikke å vente, så de startet opp å måke på lørdag -

- Sola skinte og temperaturen var godt på plusssiden. Det klødde i to par ivrige fotballbein. Da var det ikke annet å gjøre å finne frem snøskuffa og måke plass på løkka slik at fotballstøvlene kunne knyttes på for å få en tidlig ”gressbaneåpning” forteller en ivrig pappa i en epost til Liernett.

John Rasmus Svang og Mathias Helgesen som begge spiller i Sylling IF 98, tok skuffa fatt å måkte en bane ved Sylling renseanlegg på ca 20x20 meter slik at de kunne få prøve om skuddfoten var på plass fra i fjor. Når årets første kamp starter 3. mai skal de være klare for det!

Etter at banen var måkt ferdig så var det bare å fyre løs og kjøre noen overstegsfinter med avslutninger. Lørdag og søndag gikk med til fotball. Søndag var gnagsårene på plass med fjorårets ny innkjøpte fotballstøvler, så det må bli nye i år også.

- Og så hvordan er guttene lag forberedt til årets sesong?

- G 98 laget har spilt og trent helt siden serieslutt i fjor. En flott høst gjorde at vi kunne holde på lenge utover høsten, forteller Jan Magne Helgesen.

Etter nyttår så har det vært mer organisert trening. Mandagen er det ren kondisjon trening. Da er vi ute og løper. Den har pappaen til John Rasmus, John Gunnar Swang, hatt ansvaret for. Da har vi hatt en times kondisjon/ styrketrening. Vi har hatt en løpetest rundt fjorden og skal ha en ny test i dag for å se om gutta har blitt noe raskere. John Gunnar har også lagt opp til noe styrketrening nede på gården sin, der de blant annet har dratt lasebildegg etter seg og lempet de samme dekkene frem og tilbake over gårdsplassen. Her har det vært mye latter og fleiping blant gutta.

Onsdager fra nyttår har de holdt på med balltrening inne i Syllinghallen fra kl 2000-21.30. På grunn av underlaget i hallen, så har de ikke hatt noe løpetrening inne. Her har gått mye på ballferdigheter. Pasningsspill, pasningsstolthet, avslutninger etc. Den treningen har Atle Teigen og Jan Magne Helgesen hatt ansvaret for .

Det har variert i antall fremmøtte på treningene men på de meste har vi vært 15 stk på trening. Flere driver med annen idrett på vinteren som friidrett, volleyball og håndball. De er tilbake når sesongen begynner,. Disse får også kryss i fremmøteboka. Allsidighet er viktig i breddefotball.
Laget har i år fått et godt nytt tilskudd fra en annen lierklubb. Det er tre årskull i denne 98 gjengen. (99-98 og 97). Klubben har søkt dispensasjon for fire spillere fra 97-gruppa. Detter for også kunne gi dem et tilbud til fotball i Sylling.

I år har de også igjen planer om å delta i Norway cup etter den gode innsatsen i fjor. Oppmennene Siri Loe og John Gunnar Swang har planlagt to kakelotterier i april i Sylling ,slik at de kan få litt penger i kassa til blant annet like gensere, bager etc. De gleder seg til en ny sesong. Det er en kjempegjeng og være trener for, sier Jan Magne Helgesen. - Bra samhold og humør blant gutta. Det er også en engasjert og flott foreldregruppe i laget, noe som er utrolig viktig

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 13. mars 2012 22:11: Sivert
Kjekkaser!!
Onsdag 14. mars 2012 07:51: Elin Bekken Swang
Ikke lenge før vi må vaske grønske av hvite shortser igjen..... Det er et sikkert vårtegn, det!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode