Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8fa42ab980a86b678cb9321fa0878cfd

Krever ratt neste gang

Morten Andreas Bye (13) fra Namsos og Joachim Pedersen fra Steigen, som kjørte ut i olabilløpet under JordbærEventyret forrige helg, avsluttet ferien i Sylling med SIF-RBK på søndag.

De har hatt to flotte uker hos pappa og onkel Runar Bye og hans kone Mari. De har badet og kosa seg i Holsfjorden. Selv om de var uheldige i den nest siste svingen under olabilløpet, reiste gutta tilbake med fine minner.

Runars nevø Joachim fikk en liten hjernerystelse i utforkjøringen, men både han og fetteren Morten Andreas er klar for flere Ola-billøp. Kanskje er de tilbake til neste år? - Men da forlanger de ratt, sier en lett humrende Runar Bye. Nok en gang understreker han at det var synd at uhellet førte til at ”finalen” ikke ble fullført i et ellers svært så vellykket arrangement.

Liernett hadde invitert gutta og Runar på eliteseriekamp på Marienlyst, allerede før uhellet. Og gutta koste seg på søndag. Og ikke minst var Runar Bye fornøyd med dagen. Han spilte på Rosenborgs juniorlag på begynnelsen av nittitallet, med, blant andre Fredrik Winsnes og Steffen Iversen. Runar kommer opprinnelig fra Steinkjer, men fikk med seg en finale i NM for junior. Da ble det tap 0-1 mot Vålerenga.

Etter at han kom til Østlandet har han spilt for Birkebeineren (IBK). På grunn av en skade måtte han legge opp. Men han har slengt med på trening med Syllings A-lag, så kanskje får sjettedivisjonslaget en ny spiss?

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 3. august 2009 15:55: Kokler
Sørg for følgende til neste år (IKKE LEGG NED DETTE LØPET. BLIR EN PUBLIKOMSMAGNET):

Påbudt med helhjelm
Påbudt med hansker, knebeskyttere og armbeskyttere
Påbudt med ratt uten trådstyring
Påbudt med skikkelige bremser
Teknisk kontroll av kjøretøyet i forkant
Enkelt sikkerhetskurs (balanse, ikke bremse i sving, bremse før sving, lene seg riktig) for alle deltagere

Både beskyttelse, hjelm og annet kan arrangøren lett kjøpe inn og stille til veie!

Dette er kult. Ikke la dette gode tiltaket gå til spille. Jeg ser allerede fram til at min sønn skal stille. Og da skal det gå FORT!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode