Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cec0d175f2c59589dc65a4a2ccf79123

Vant igjen

Lier 13 går til åttendelsfinalen i Norway Cup etter 3-1 mot Oppegård seint i kveld og møter Tertnes kl 8 torsdag morgen

Liers 94 gutter er klare for 1/8-dels finale i Norway Cup etter seier både mot Minde og Oppegård. I 32-dels finalen mot Minde fikk ikke gutta spillet til å sitte helt, men de kjempet og slet seg til en 4-1 seier. Gutta og treneren fastslo at det var deilig å kunne vinne på en dårlig dag.
Lier-gutta skjønte tidlig i kampen at de var bedre enn Minde, men det var mye kjemping og lite finspill som førte Lier videre til 16-dels finale.
De velfortjente målene for Lier ble scoret av; Mads Nilsson 3, og Gaute Kruse Nilsen 1.


I 16-delsfinalen forventet Lier å møte det meget gode meksikanske laget Chivas, men Oppegård slo meget overraskende ut meksikanerne. Det skulle vise seg for Oppegård at det var vanskeligere å spille mot Lier-gutter enn mot sør-amerikanere. Lier spilte sin beste kamp i turneringen. Til tross for veldig godt spill i første omgang måtte Lier likevel gå til pause med 0-1. Etter som Lier spilte meget god fotball i denne kampen var det svært fortjent, da Mads Nilsson utliknet. Lier fortsatte å presse og kort etter utligningen kunne Gaute Kruse Nilsen gi Lier 2-1 ledelse. Mustafa Jarallah storspilte i denne kampen og 6 minutter før slutt fastsatte han sluttresultatet til 3-1.

Glimt fra kampen mot Minde.
Bildet i ingressen (over) viser Sebastian T. Sæther i tøff duell med en mindespiller.Lars Bjørnerud med fint driv med Anders T. Engerud som følger med fint i bakgrunnen.Mads Nilsson er fint gjennom og putter på.
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode