Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Sparserien

Lier en hårsbredd fra håndballsensasjon.

Lier – Stavanger 20-21 (10-8)

Stavanger var skyhøye favoritter i Tranbyhallen i dag, men det var Lier som tok tak i kampen. Anført av en meget god Lars Borge i mål spilte Lier ut fortvilte Stavangerspillere. Til pause ledet Lier med 2 mål, og publikum været en sensasjon.

I starten av andre omgang kjempet Stavanger seg til en knapp ledelse, men med god støtte fra fullsatte tribuner kjempet Lier seg tilbake i kampen. Lars Borge reddet 4 av 5 straffer og uttellingen i den andre enden var brukbar.

Med 40 sekunder igjen lå Lier under med ett mål. De skulle egentlig bare bruke tid for så å sette mål og ta poeng, men en ytterst tvilsom dommeravgjørelse ga Stavanger ballen. Frustrerte Lierspillere hadde ikke rutine til å glemme dommeren, og Stavanger kunne enkelt la kampen tikke ut.

Etterpå var Liungene fornøyde, men mange syntes det var utrolig surt å miste et kjemperesultat på svak dømming.

Ikke opprykk i år

Det ble ettmålstap for St Hallvard Håndballklubb i den avgjørende kampen mot Stavanger på lørdag.

Liung med cowboyhatt avvist i Stavanger

Hans Øivind Opsahl (61) fra Lierskogen skulle sammen med kona toppe en perfekt Alan Jackson-konsert med en bytur, men ble nektet av vaktene, skriver Stavanger Aftenblad i dag. Årsaken var at de hadde på seg cowboyhatter.

Topphåndball i Lier

Denne helga kan du se Lier ILs G18 møte noen av Norges beste håndballag i SPAR-serien

Lier - Viking 32-28

Håndballgutta rundspilte Viking i en og en halv omgang.

Klare for Sparserien

Ingen trodde Lier skulle kvalifisere seg til årets Sparserie i håndball. Målet var å komme dit neste år. Nå er de kvalifiserte, og til helga braker det løs.

Ny seier for Lier

Vant i Sparserien.

Kanonkamp av LierG89

Lier imponerte i avslutningen av Sparserien.

Helt fantastisk

- Dette er første gang Norge går videre med full pott, og vi er stor fornøyde, sier herrelandslagets hovedleder, Roar Bogerud fra Sylling

Liermann med varme hender helbreder i Stavanger

- Jeg skal fjerne frykten på deg her. Hver gang du skal sende ut frykt skal du se for deg meg med pekefingeren, sier Willy Hansen fra Lier ifølge Stavanger Aftenblad i dag.

Mistet poeng i Oslo

- Vi tapte mot et bedre lag, men det er selvsagt surt å gi fra oss ledelsen, sa Kinny Grewal (på bildet) etter at Lier futsal tapte kampen mot Oslo City.

Åssiden 2 vanskelig borte

- Vi kjenner mange av motspillerne fra tidligere kamper, så dette blir et prestisjeoppgjør, sier Martin Wøien Gilhuus, spillende klubbformann i Spa/Bra

Sparserien i håndball

Uavgjort og tap for Lier.

To seire og ett tap

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Tøft, men fair

Uavgjort i slaget om Lier

Vant igjen

Lier 13 går til åttendelsfinalen i Norway Cup etter 3-1 mot Oppegård seint i kveld og møter Tertnes kl 8 torsdag morgen

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Full pott i helgen.

Keeper Tam Hoang Le kan glede seg over at Lier futsal kjemper i toppen av 1. divisjon.

Brakk kragebeinet

NM-runden i ATV på Elgane utenfor Stavanger ble dramatisk for Tor-Erik Wam, men på lørdagen triumferte liungen --

Slet seg til seier

Liungen slo Åskollen.

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

Surt tap for Lier

Lier - Helset 23-26

Klar for Sparserien

St. Hallvard Håndballklubbs G-18 er kvalifisert for landsomfattende seriespill

Strålende debut

Tor-Erik Wam fra Baneveien i Lier vant suverent det andre heatet under sitt første norgesmesterskap.

Flott opphenting

Anders Fossen Nilsen ( i midten), kaptein på Liers G-19 var svært fornøyd med målscorerne Simen Stokke (tv) og Hazir Ademi etter kampen mot Mjøndalen i kveld.

Seier i Danmark

Liungens guttelag spilte en god kamp, da de slo Stavanger Fotballkubb i Danmark

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Seier i siste sekund

Spa/Bra fortsetter å plukke poeng

NM-gull i ATV-cross

En stolt søster, Lise Christine Wam kunne i helga gratulere unge Tor-Erik Wam med seieren på Elgane Motorstadion utenfor Stavanger

Det er fasiten for Lier IL s g 16 etter helgas kamper i Postenserien

Forsvarer de NM-titlene?

I fjor ble det både lagsseier for LMK Lier og seier individuelt ved Even Heibye (på bildet) under norgesmesterskapet i motocross --

Jevnt i nabooppgjør

Her er fornøyde målscorere på Spa/Bra etter at de avgjorde i andre omgang mot Lier IL i siste kvalifiseringskamp for NM.

Klar for 4. runde

Tino Dullum sørget for 11 mål. St Hallvard Håndballklubb ledet hele kampen.

Nærmere tabelltoppen

Tomålscorer og kaptein Martin Wøien Gilhuus og Spa/Bra kunne igjen boltre seg på hjemmebane.

Tre viktige poeng

Scoringsjubel for Spabra som revansjerte seg i dag etter forrige ukes braktap.

På landslagssamling

Martin Gravdal Haldorsen, St Hallvard Håndballklubb, er tatt ut på u-landslaget i håndball

På Brann stadion i kveld

Dommer Kristoffer Helgerud, Lier IL (th) var i fokus på søndag, men gleder seg til kampen sammen med kompis i Sylling, assistentdommer Odd Arne Vangen.

Lokalderby endte i slagsmål

Kampen mellom Lier og Reistad G91 endte i slagsmål

Revansjerte vårens oppgjør

Spa/Bra tapte 1-4 mot Eidskog på hjemmebane i mai. I dag vant de 4-1 mot samme lag på bortebane.

Første borteseier

Lars Hermansen bidro med hele sju scoringer i går for St Hallvard.

Liungen-Fløya 2-3(1-1)

Liungen fortjente virkelig poeng.

Seier og tap for futsalgutta

Edvin Blazys ble matchvinner i den første kampen i går, mens kontroversielle dommeravgjørelser preget den andre kampen.

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Små marginer på Tranby

Liers Anders Fossen Nilsen og Prince Monga (th) hadde store problemer med å overliste Konneruds gode keeper Marius Waagelsby onsdag kveld --

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Tilbake etter skade

- Kan jeg bidra med å sikre poeng vil det være et godt innhopp, sier Thomas Sørum til Liernett noen timer før Strømsgodsets kamp mot Bodø/Glimt på Marienlyst i dag

Oppløftende tross klart tap

- En god start på andre omgang var det mest positive for Syllings damelag i håndball i helga, forteller trener Arild Haug til Liernett

Blant Norges beste

Kristoffer Norgren Olsen scorer her ett av sine mål, da St Hallvard Håndbalklubbs G 18 i helgen fikk en god start i kvalifiseringen til Håndballforbundets landsomfattende serie.

Sjansefattig og poengtap

Lier tapte duellene i sin andre hjemmekamp mot et ordinært vestfoldlag

Surt tap for Lier VBK

Randaberg - Lier volleyballklubb 3-1

Scoringsrekord?

- Jeg har aldri gjennom mine 30 år på håndballbanen sett et liknende resultat, sier Arild Haug etter at laget hans hadde satte inn mål etter mål.

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

HOLMESTRAND-LIUNGEN 2 0-5

Liungen 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon. Det er mange lag som satser tungt på opprykk, men Liungens jenter har så langt feid all motstand av banen.

Lovende treningskamp

Liungens fotballjenter, her representert med Hanne Sofie Christensen, spilte jevnt med kretsmestrene fra Oslo i helga

God start for futsalgutta

- Vi en utrolig god følelse etter kampen, sa en smilende Ketil Verpelstad etter en av seirene i seriestarten på lørdag.

Lier G90 vant over Sandefjord

Liers håndballag for gutter 15 år, slo Sandefjord i jevnt og spennende oppgjør. Hetest var det på sidelinjen der mange mente mye om dømminga.

Fomlet i forsvar

De første 20 minuttene og tre baklengs snøt publikum for spenningen. Røas rutine og Liungens manglende tøffhet i egen sone avslørte klasseforskjell.

Storfornøyd med ett poeng

St Hallvards sier trener Anders Ruud Gundersen etter dagens kamp.

Henger med i toppen

- Vi er litt slurvete i perioder, men det positive er at vi nok en gang er ekstremt gode i kontringspillet, sier Lier futsals firemålscorer Ole Christian Kristiansen ( her nr to f.v.) etter helgens kamper.

Nytt tap for håndballgutta

Selv om kaptein Simen Solberg reduserte til 22-24 halvveis i 2. omgang, holdt det ikke kampen ut for St Hallvard på lørdag.

- Må slurve mindre

Trener Anders Ruud Gundersen i St Hallvard håndballklubb krever mer nøyaktig i avslutningsfasen før debuten i 1. divisjon.

- Det vippa ikke vår vei

Tidligere fotballspiller Ingunn Sørum var skuffa etter at det glapp for Lier Cats mot Gjøvik i ettermiddagens 1. divisjonsoppgjør i innebandy i St. Hallvardshallen

Fair Play - prisen til Sylling

Klubbens kvinnelig sjuerlags gode holdninger er blitt registrert i Buskerud Fotballkrets.

Klasseforskjell i andre omgang

Her scorer Lier IL s Torbjørn Ingebretsen mot gamle lagkamerater under kveldens nabooppgjør

St Hallvard imponerte

Fredrik Utengen var banens beste spiller, da 1. divisjonslaget møtte topplaget Fjellhammer.

Helsvart helg

Det var ikke mye som stemte for Lier futsal i helga, selv om Edvin Blazy scoret tre mål i den siste kampen i Stangehallen.

Liungen – Drammen 2, 28-30 (10-18)

Liungen måtte bite i det sure eplet, etter det som så ut til å bli tidenes opphenting. Nå må de fortsatt slite i bunn av tabellen med ett poeng etter seks kamper.

Solid kollektiv innsats

Lier/Liungen G-19 i fotball slo både Asker elite og Kongsberg i helga

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Må samle seg igjen

Et nykomponert Lier-lag fikk problemer på fredag, men beholder fortsatt tabelledelsen.

Lier 91 - Strømm 17-14

Gode mot de beste - sliter mot svakere lag.

Tidenes yngste

Det ble gull og laurbærkrans på Tor-Erik Wam fra Baneveien i Lier etter at han ble norgesmester i ATV i helga.

Lier Volleyballklubb herrer elite - bortekamp lørdag 29.10 mot Randaberg

Lørdag 29.10 skal Lier ut i sin første bortekamp for sesongen. Vi skal til Stavanger og møte Randaberg. Kampen går kl. 14.00.

Godset favoritter

Med innsats og effektivitet kan det går bra, mener Lier IL s juniortrener Hans Petter Fuglerud før morgendagens kamp --

Viste Fair Play

Morten Mundal, klubbutvikler i Buskerud Fotballkrets, er imponert over holdningene til Syllings kvinnelag, her representert ved kaptein Marit Bekken Nilsen.

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Snudde 0-4 til 6-4

Edvinas Blazys ble toppscorer, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon på søndag.

Jublet for tidlig

Her er det nettopp blitt 1-0, men det raknet fullstendig for juniorgutta fra Lier etter pause mot Hønefoss

Svak 2. omgang

Liungen og Audun Langaard (på bildet) kjørte rundt med Tofte i 1. omgang, men slapp bortelaget til etter pause

Roar og Espen

To "Lier-karer" gjenvalgt til styret i Norges Håndballforbund.

Dommeren i fokus

Denne situasjonen oppstod gang på gang under kampen mellom Spabra og IBK i dag.

Sov godt etter drama i Kristiansand

- Jeg har sovet godt i natt, sier tryslingen, Odd Arne Vangen, etter den omdiskuterte offsideavgjørelsen i går. Journalister stod i kø for å snakke med han lørdag kveld, før han kunne reise tilbake til fredelige Sylling.

God kamp, tross tap

Liers 94-lag tapte 4-6 for Holmlia i Adidascupens kvartfinale på Tranby i dag

Vant på Gamle gress

Liungens G-13 slo Skiold United i siste kamp om avdelingsmesterskapet tirsdag kveld

- Fin gjennomkjøring

Det er trener Morten Påsches konklusjon etter at fotballseniorene til Lier IL vant siste treningskamp før seriestart

Dobbelt 1. plass på ATV

I helgen gikk første runde av Norgescupen på ATV på Jæren ved Stavanger

Full pott

Mads Hansen var en av måscorerne, da Lier futsal vant begge sine kamper i 1. divisjon lørdag

Blåtrøyene duellerer --

Liers trener Knut Bergem var fornøyd med innsatsen til Liers G 14 etter onsdagens kamp på Gulskogen

Liungen ubeseiret

Liungens unge lag vant 3- 0 over Åskollen i kvinnenes 3. divisjon etter solid forsvarspill i kveld

Liungen vant 2-0 over Kattem

Ingunn Sørum scoret begge målene i siste kamp mot det andre bunnlaget Kattem. Dermed unngikk Liungen sisteplassen.

-Tapte fortjent

Det sa trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinner tapte kveldens 3. divisjonskamp 1-3 mot Nærsnes/Åros

Slo Odd i serieåpningen

Trener Johnny Pedersen (bildet) kunne smile etter at Lier G 16 vant 3-2 i første kamp i Interkretsserien