Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 523cc33151560d817ad83c1ea4a507d1

Godset favoritter

Med innsats og effektivitet kan det går bra, mener Lier IL s juniortrener Hans Petter Fuglerud før morgendagens kamp --

Lierjuniorene møter Godset på Gulskogen torsdag kveld. I fjor spilte Samarbeidslaget Lier/Liungen en god kamp på samme bane i kvalifiseringen for Interkretsserien. I år er de aller beste juniorene samlet i Lier IL under ledelse av Hans Petter Fuglerud, opprinnelig fra Liungen og Preben Krogh-Jacobsen.

Laget har spilt to kamper. Det ble tap 0-2 mot Solberg, men seier mot Modum på mandag. – I første kampen mot Solberg løste vi mange av arbeidsoppgavene vi hadde satt, men klarte likevel ikke å produsere de store sjansene. Solberg var ganske effektive og scoret vel på to av fire sjanser (2-0 seier). Likevel en grei kamp sånn prestasjonsmessig, men hadde håpet å få med flere poeng ut av kampen, sier hans Petter Fuglerud til Liernett. - Men mye skader og fravær gjorde at vi hadde flere spillere på siden som ikke hadde spilt for oss før.

Kampen mot Modum ble spilt på grus, noe som satte preg på spillet. - I denne kampen skapte vi mange flere sjanser. I tillegg til mer gjennombruddshissig spill, så fikk vi tilbake to av de faste spillerne våre, kaptein Anders Fossen Nilsen og Jon Ivar Gjellum, noe som gjorde at vi kunne skyve frem Prince og Ola frem til plassene sine på indreløpere, sier Fuglerud. - Dermed fikk vi et helt annet trykk på midtbanen og skapte gode brudd og overganger. Vi vant til slutt 1-0 i en kamp som ikke akkurat er velspilt, men med en innstilling som er upåklagelig.

Mot Godset får vi også med oss Andreas Thorseth tilbake, så da har vi endelig snart full tropp, noe som gir litt flere muligheter på benken.

- Resultatene i gruppa er mer variable enn vi trodde, så her gjelder det å kjempe i hver kamp fremover da det bare er 18 poeng å kjempe om igjen. (8 kamper totalt). Godset stiller selvsagt som favoritter, men med samme innsats som mot Modum og litt mer effektive enn sist, så kan det gå bra. Noe avhenger jo av hva slags lag Godset stiller.

Forrige artikkel:Lise på BygdetunetNeste artikkel:Brødreduellen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode