Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: defd41ffd4b02677c85559805ca68d3f

Lier Volleyballklubb herrer elite – Til kvartfinale i NM

Lier vbk videre til kvartfinale etter seier mot OSI.

Torsdag kveld(19.10) spilte Lier VBK 2.runde NM og vant 3-2(25-22, 25-20, 25-27, 23-25, 16-14). Kampen ble spilt i Oslo mot OSI. OSI spiller i 1.divsjon og er ett av de bedre lagene i den divisjonen. 

OSI var askeladden i fjorårets NM og slo ut ett annet elitelag og kom da til kvartfinalen. Vi var på forhånd veldig opptatt av å unngå at dette skulle skje i år. Mange skader i laget samt fravær av hovedmottaker Lars Otto gjorde sitt til at vi faktisk kun stilte med 8 spillere, derav 2 som var småskadet. Det startet veldig bra der vi vant de 2 første settene, dog uten å overbevise med trygt nok. På stillingen 15-10 til oss i 3.sett virket det som vi nesten regnet kampen som over og slapp oss unødig ned – OSI kom inn i kampen og etter en jevn avslutning dro de i land settet. Det samme skjedde i 4.sett – vi leder 15-10 og slepper oss ned igjen – det kan vi ikke tillate oss selv å gjøre, nok et jevnt sett til OSI. Dermed ble det ett 5. og avgjørende sett som alltid er ekstra nervepirrende siden det kun går til 15 poeng. Lagene fulgte hverandre hele veien, men på stillingen 13-11 til OSI så det skummelt ut, men som flere ganger tidligere i fjor dro vi det lengste strået mot OSI og vant 16-14. 

Vi gjorde det unødvendig jevnt og burde avgjort kampen i 3.sett, likevel vi vant og skal være fornøyd med det selv om spillet nok en gang varierte. Litt av problemstillingen vår er at vi har måttet variere laget fra kamp til kamp pga skader og det tryggheten vi hadde i spillet i fjor da vi stilte med samme laget i nesten alle kampene er borte. Vi er likevel sikkert på at dette forbedrer seg utover i sesongen, og da kan det bli mer moro! Uansett konklusjonen er av vi har slått de 2 1.div. lagene vi har møtt i NM, og det viser at vi er ett lag som sportslig ligger mellom 1.div. og elite pr. i dag – det er bare for oss å jobbe videre for å bli ett etablert elitelag!

Ellers så fikk 17-årige Kim Marius Kornerud sin debut for Lier i går, det ble bare ett lite innhopp, men denne gutten vil vi se mer av i årene fremover….

Videre i NM så er det trekning mellom de 8 lagene som er videre til kvartfinalen. (vi regner med at disse stort sett vil bestå av de 8 elitelagene – men askeladden kan godt komme.. – i fjor var det 2 av de) Trekningen gjøres av NVBF i neste uke. Kampen spilles som enkeltkamp og det laget som er trukket ut først får hjemmekamp. Vinneren derfra spiller i semifinalen neste runde.

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 25. oktober 2005 00:12: Trond H. Amundsen, OSI
Settsifrene er feil. Riktig for 3. og 4.sett er hhv. 24-26 og 25-27.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode