Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 863dbc0e775fc90dac44db81929a5afb

Lier Volleyballklubb herrer elite – Videre i NM

Mandag kveld(10.10) spilte Lier VBK 1.runde NM og vant 3-0(25-18, 25-25, 25-14). Kampen ble spilt på Lørenskog mot Spirit/Lørenskog. Spirit/Lørenskog spiller i 1.divsjon og har vært der i de siste 7-8 sesongene.

Før kampen ble det av vår trener brukt mye energi på at denne kampen skulle sees på som ett ordinært eliteoppgjør, og noen som helst form for undervurdering ville han ikke tillate! Det er alltid fort å bare spille opp mot 80% og slippe seg ned på nivået til motstanderen og ”gå i fella” som vi til stadighet ser at en del lag gjør! Spillet var ikke glitrende men mer enn godt nok til en komfortabel seier og Spirit var aldri i nærheten og truet Lier i noen av settene. Først og fremst lå det store forskjellen mellom lagene på serve, servemottak og personlige feil.

Videre i NM så møter vi i neste runde vinneren av kamp mellom OSI(1.div) og regionsmesteren(lag fra 2.div. eller lavere). Det er litt fortsatt uklart når neste runde spilles. Men det blir forventlig i neste uke og på helt sikkert på bortebane(elitelag spiller borte de første 2 rundene). Vinneren derfra spiller i kvartfinalen neste runde.

Geir Viken

Presseansvarlig og spillende hjelpetrener

Lier VBK

Forrige artikkel:Økte rammeoverføringer til Lier kommuneNeste artikkel:Liunger og Buskerud-lag i Cupfinaler
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode