Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c390c144d731aaf07467e1e12059c622

Nesten oppløst, men klar likevel

Ole Chr Kristiansen har tatt over hovedansvaret for Lier futsal og får med seg med Strømsgodsets Kinny Grewal (på bildet) og flere kjente spillere.

Lier futsal er klar for sin sjette sesong. Seriespillet i 1. divisjon så mørkt ut med tanke på videre futsalsatsing i Lier.
 
Ole Christian Kristiansen ble redningen for et lag som faktisk ble oppløst etter  forrige sesong. Han har vært en del av den spillergruppa de siste tre årene og har bidratt med sin lekne spillestil. Han har også overtalt sine mange fotballkamerater fra sin tid i Strømsgodset og nåværende lagkamerater i Birkebeineren (IBK) til å spille for Lier futsal. Det har helt klart hevet nivået. Nå gjenstår det å se om Kristiansen klarer å hjelpe Lier futsal til å stå hele sesongen ut. Laget serieåpner mot Oslostudententene (OSI) og Oppsal søndag 21. oktober i Bjørnholthallen i Oslo.
 
- Det var nødvendig at Ole Christian ville ta hovedansvaret for Lier futsal denne sesongen. Ellers hadde nok Lier futsal vært historie. Han har et stort nettverk i Buskerud-fotballen som vi utnytter, men utfordringen blir som det har vært i alle år å kunne stille fullt lag når fotballoppkjøringen i januar settes igang. Jeg håper og tror at Ole Christian har et plan for dette, sier futsalveteran Ketil Verpelstad. Han startet Lier futsal i 2007 sammen med Tommy Hyving. Den gang het laget Liungen Stars Futsal. Fem år senere har det vært store utskiftninger, og Ketil Verpelstad fra er den eneste fra debutsesongen i 2007 som fortsatt er med fast. Noen gjesteopptredener vil sikkert forekomme.

Nytt av året er at Lier futsal skal delta i en nasjonal futsalcup. I 1. runde møter Lier vinneren av oslolagene Skeid og Klemtersud. - Vinner vi denne kampen er det stor sannsynlighet at vi kan møte et eliteserielag i 2. runde. Det hadde vært moro, sier Ole Christian Kristiansen.  Han gleder seg til å komme igang med futsalsesongen, mindre enn 24 timer etter at årets siste seriekamp med 2. divisjonslaget Birkebeieneren er spilt.
 
Lier futsal sender følgende tropp til seriestarten: Tam Hoang Le (keeper), Ole Christian Kristiansen (kaptein), Mads Ryghseter, Thomas Torgersen, Stian Solberg, Kinni Grewal (fotball; ex Lier IL, nå Strømsgodset Toppfotball) Bajram Ajeti, Mergim Hereqi og Edvinas Blazys (fotball; Spabra, i år på utlån fra IBK).

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode