Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8d16f87173f12409c8679ecaa5ef864a

Håper å innfri

Det sier Ketil Verpelstad i Lier futsal før lørdagens kamper i Tranbyhallen.

Lier Futsal spiller tre kamper på lørdag i Tranbyhallen i 1 div. avd sør. Laget møter Svelvik, Drammen Ballklubb og Hortenkameratene. Etter seks kamper har Lier Futsal inntatt 2 plass i 1 divisjon og kjemper om en plass i nasjonalt playoff. De trenger nye poeng til helga for å henge med i toppen.

Lier IL drifter arrangementet sammen med gutta i futsalgruppa. - Styret i fotballgruppa med Leif Helge Røed har støttet oss fra starten av, og styret kommer og bidrar på arrangementet. Det betyr mye for oss, sier Ketil Verpelstad som trekker i trådene rundt futsalgruppa .

- Vi vil prøve å skape en fin ramme rundt kampene i Tranbyhallen. Speakertjeneste, musikk over anlegget, kiosksalg og selvsagt mye fin futsal er noe av det vi kan tilby publikum hele lørdag. Vi ønsker rett og slett å profilere futsal på best mulig måte, sier Verpelstad.

Kampene blir spilt fra kl 10-16. Lier Futsal spiller sine kamper kl 10, 1240 og kl 1400. Seks lag skal spille tre kamper hver denne lørdagen, totalt skal det spilles ni kamper.

- Vi håper vi kan innfri et forhåpentligvis stort hjemmepublikum med god og underholdende futsal. Hvis publikum liker det de ser, og vi plukker bra med poeng, så blir jo alle fornøyd avslutter Ketil.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode