Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3d9b896dbbd24917b62bbd8a73bf8b13

Poeng på lørdag?

- Lier Futsals tropp er ennå ikke klar. Men i Drammenshallen kommer vi til å stille med spennende spillere fra Lier og Drammensområdet, rapporterer Ketil Verpelstad som er spillende trener og lagleder.

Lørdag 14. januar er det full runde i 1. divisjon futsal. 20 lag ankommer Drammenshallen og det blir spill på fire baner.
 
Lier Futsal, distriktets eneste futsallag, skal spille to kamper.
Første kamp spilles kl 10 mot Gruner fra Oslo. Kl 12 spiller Lier Futsal mot Hvit Rød, også fra Oslo.
 
Lier Futsal har så langt plukket 10 poeng etter en noe svak start, men vant sine to kampene i desember.  Blant annet ble serielederen Nesjar fra Larvik slått 3-2. Laget ligger midt på tabellen etter å ha spilt 8 av 18 kamper i 1 div avd 2. Med to nye seier lørdag vil Lier Futsal blande seg inn i tetsjiktet og opprykksmuligheter til eliteserien.
 
Futsal er en voksende lagidrett i Norge. Og med Norges landslag i futsal som sensasjonelt er klar for playoff til Futsal VM i 2012, har flere og flere fått øynene opp for denne idretten. 
Tempo, teknikk og taktikk er tre sentrale begreper som preger en futsalkamp. Kampene har dermed stor underholdningsverdi. 

Du kan lese mer om Lier Futsal på klubben sin hjemmeside: https://webmail.domeneshop.no/?command=read&msg=6806&folder=INBOX  

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode