Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3830602038481e357ef3d0b08655e354

Viste målteft igjen

Liungen Thomas Sørum bidro sterkt til at FK Haugesund igjen er på dierkte opprykksplass til Eliteserien

Thomas scoret kampen eneste scoring mot Bryne på Bryne stadion i kveld. Haugesund ligger igjen godt an til opprykk til den gjeveste divisjon. Haugesund har 49 poeng på andreplass, tre poeng etter lederlaget Hønefoss som tapte 1-2 mot Sarpsborg.

”I en spennende fotballkamp var det slutt FKH som strakk det lengste strået. Thomas Sørum har vært en svært viktig brikke i Jostein Grindhaugs mannskap denne sesongen, og har stått bak mange av FKHs poeng. Og igjen var det toppscorerens målteft som skulle utgjøre forskjellen for FKH” skriver Haugesunds Avis søndag kveld i sin nettutgave.

Det har foreløpig ikke vært mulig å få noen kommentar fra Thomas Sørum.

Mads Hansen fra Tranby og Mjøndalen hadde også en god dag, med seier 3-1 hjemme mot Moss. Mjøndalen ligger nr 9 på tabellen, men det er jevnt bak bruntrøyene. Derfor bør laget ta flere poeng i de tre gjenstående kampene mot Alta (borte), Hønefoss (hjemme) og Kongsvinger (borte).
Mads Hansen har vært en av Mjøndalens aller beste spillere denne sesongen. Han har spilt hele 25 av de 27 kampene i 1. divisjon og er nr 3 på poengbørsen til Drammens Tidende.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode