Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a2176d42aa843a7fb9466dd865924a71

Liung, de brunes favorittspiller i går

Ikke rart at Mads Hansen sov litt urolig etter storspillet i Mjøndalen i går --

- Slik er det egentlig etter hver kamp, sier den svært så fornøyde midtbanespilleren til Liernett i dag. Mads ble kåret til lagets beste etter seieren over Tromsdalen. Den  lynhurtige midtbanespilleren gjorde sitt første seriemål for sesongen, da han la på til 2-0. Han var også avgjørende forut for hjemmelagets siste scoring, da han ble felt og skaffet laget straffe.

- Jeg har som regel scoret 5-6 mål pr sesong tildigere, men i år er det blitt bare ett i cupen. Han forventer seg ikke spesiell oppassing i neste kamp som er mot Løvham. Jeg tror de fleste laga vet hvordan vi spiller.

I dag har 1. divisjonlaget treningsfri. 2. laget tar turen over elva til Krokstadelva for å spille mot IBK i 3. divisjon. - Jeg tar en tur dit  for å se på Vegard (Dokken) og Rudi (Holoman), liunger og gamle lagkompiser som er  utlånt til naboklubben. Trener for IBK er Kenneth Dokken, Vegars storebror og elitespiller for Odd.  Mads innrømmer at han savner Vegard og Rudi, men de holder god kontakt på fritida.

Mads er i full jobb i firma Kelko. - Det blir slik i en klubb som Mjøndalen med et begrenset budsjett, sier han. - Nopen ganger kunne jeg nok tenkt meg å ha jobbet litt mindre når jeg må haste av gårde på trening.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode