Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 692d4cc392167577408342dc9f72c405

Populær i sildabyen

Thomas Sørum har all grunn til å smile etter to fine fotballuker --

En målgivende som endte i felling og ei scoring gjorde at Thomas Sørum nok en gang fikk skryt av kommentatorer på TV og sitt lags supportere. Mange har nok registrert at liungen er svært populær i ”sildabyen”. Klubbens supportere ”Måkeberget” har til og med laget ”en sang te Thomas”. Ikke så rart, kanskje – når den sportslige innsatsen blir kombinert med en likefram og høflig framtreden. Han er raus med å gi både med- og motspillere, trenere og supportere ros. Og familien både til Thomas og kona Iselin har flere ganger fått oppleve han og eliteseriens beste og ubeseirede hjemmelag fra tribunen.

Om lagets trener Jostein Grindhaug sier han dette: - Han er en fin fyr og et godt menneske som jeg vil løpe mye for. Til Grindhaugs utblåsning i pausen (i følge eget utsagn på TV2) etter en dårlig omgang sier Thomas: - Nei, sint var han ikke, men irritert over lagets svake prestasjon.

Etter FK Haugesunds utklassing av Viking for to uker siden, fulgte han og laget opp med å følge Rosenborg helt til døra forrrige søndag. Om Haugesunds ledelse og eget storspill på Lerkendal i første omgang på Lerkendal, sier han følgende til Liernett: - Det var en merkelig stemning i garderoben i pausen. Vi var effektive og svært slitne med å løpe så mye i mellom. Selv om vi leda, ble vi kjørt bakover. Selvfølgelig er det litt ergerlig å tape en slik kamp, men vi var stolte over innsatsen vår.

Det er typisk at han fremhever laget – Og det var en svært god følelse å vende hjem til familien i huset på Tysvær etter kampen på søndag mot favoritten Vålerenga. – Enten vi taper eller vinner tar det litt tid før jeg faller til ro og sovner, forteller han. – Det kan bli seine netter, ja. Og det føltes litt magisk etter søndagens kamp. Og det gir masse energi inn mot neste kamp.

Det blir en to ukers matchpause på FK Haugesund, på grunn av landskamp og kvartfinalene i cupen. – Foruten trening med laget blir det egentrening fredag, lørdag og søndag. Jeg sykler og løper med pulsklokke på stier og veier i nabolaget her.

Og for ordens skyld: Thomas Sørum har i år scoret sju mål i eliteserien og to i cupen. Vi er temmelig sikre på at han putter på flere før han tar fotballferie. Og eliteseriekontrakten er vel på det nærmeste sikret for neste år for FK Haugesund. Og den eneste liungen eliteserien har kontrakt også for neste år. Så Godset eller eventuelt et nyopprykket Spa/Bra må nok belage seg på å vente litt på han. Men husk Thomas; Spa/Bras trener Aage Golmen sa spøkefullt til Liernett nylig at du vil gå rett inn på laget om du velger Spa/Bra når du vender hjem!

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode