Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5a1e6195bf8c1c0acf5ec0b05a0a62ad

Årsbeste av Syllings damer

Trener Arild Haug (th) var svært fornøyd med lagets førsteomgang mot Skrim i søndagens 3. divisjonskamp, men det glapp dessverre i andre ---

DAMER 3 DIV: SKRIM 2 – SYLLING   27-21      (9-12 ved pause)                          

Her er trenerens oppsummering etter kampen:

- For første gang denne sesongen stilte Sylling med det samme laget to kamper på rad. Det er kanskje tidlig å komme med noen konklusjoner, men det er tydelig at en viss stabilitet også gir seg utslag på håndballbanen.

1. omgang er årsbeste fra Sylling sin side. Laget står bra i forsvar, med store forflytninger og tøffe taklinger. Samtidig står Silje Fuglerud som en vegg i målet. Angrepsspillet har bra bevegelse og høyt tempo. Laget spiller seg til store sjanser hele tiden, og det eneste minuset er at det blir litt for mange bom. Med bedre uttelling ville ledelsen til pause vært atskillig større enn12-9.

I pausen ble jentene enige om å være tålmodige og være like aggressive i 2. omgang. Sylling ble tatt litt på senga av ett ultra offensivt forsvar fra Skrim sin side i begynnelsen på omgangen. Jentene løste det bra de første minuttene, men på grunn av avslutninger på litt dårlige sjanser, samt skade på vår viktigste spiller, greide vi ikke å stå imot. Etter halvspilt omgang hadde Skrim snudd kampen og lå to mål foran. Dessverre greide ikke Sylling å hente inn igjen. De hadde sjansen helt til to minutter gjensto av kampen. Da bommet Sylling på en klar sjanse, og Skrim rushet inn til 3 måls ledelse. Dette gjorde at lufta gikk ut av laget, og Skrim scoret 3 kjappe mål til. Sluttresultatet ble 27 – 21 i Skrims favør.

Kampen var ett stort steg i riktig retning for det unge Sylling laget. Det er fortsatt masse positivitet og pågangsmot i gruppen, etter en sesong som foreløpig har vært tung både spillemessig og resultatmessig. Det var laget som var gode i denne kampen, men man må allikevel trekke frem 16 år gamle Silje Fugleruds strålende keeperspill, og 6- målscorer Silje Ekelund. Den 17 år gamle jenta er nettopp blitt spilleklar etter en lang skadeperiode.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode