Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 39a8cf3fe69d9356838f923c8cc97ea4

Tok bølgen

Liers G-13 lag laget målkalass i den første kampen, mens de andre lagene måtte avgi poeng i søndagens kamper i Norway Cup

Det ble en pangåpning av Lier G13 i Norway Cup.
Litt smånervøse spiller, trenere og foreldre kunne raskt roe nervene i sin første kamp i Norway Cup. Guttene vant til slutt 11-0 mot Langevåg.

Man bør spesielt framheve lagspillet og innsatsen til guttene i denne kampen. Målene
ble scoret av: Mads 5, Sebastian 2, Gaute 1, Danel 1, Mustafa 1 og Filip 1.

Øvrige resultater søndag 29.7:
Lier G-12 Mad Cows
0-9 mot Øygaard, 0-3 mot Hvidovre, Danmark.

Lier G-12 Wild Bulls

4-6 mot Nesodden, 6-6 mot KFUM 4

Lier G 11 Gepardene
4-1 mot Vestre AkerTøff start for Lier Wild Bulls

Lier Wild Bulls fikk en tøff start på årets Norway Cup 2007, med to strake tap, men opplevelsen og atmosfæren og opplevelsen med å være med på verdens største fotballturnering er stor.

Så var det tid for Lier Wild Bulls debut i Norway Cup 2007. På andre siden av banen ventet Øygard Coop. Det ble en tøff start, og allerede etter 2 minutter ledet Øygard 2 - 0. Det kunne se ut som Lierspillerne fortsatt ikke hadde omstilt seg fra sommerferie til fotball, men de våknet etterhvert og til pause sto det 3 - 0 til Øygard.

Etter pause hadde Lier flere store muligheter, men dessverre var ikke marginene på Lier sin side, og Øygard kontret inn ett par raske mål midveis i andre omgang. Det ville seg ikke helt for Lier og selv om de prøvde å holde humøret oppe ble det vanskelig etterhvert som målene rant inn. Til
slutt sto det 9 - 0 til Øygard.

Erfaringen vi tar med oss fra denne kampen er at vi må være litt tøffere i duellene, møte ballen og ikke minst jobbe hjem i forsvar. Når det er sagt er dette ikke spillere som sutrer lenge og etter få minutter så så vi alle frem mot neste kamp, Hvidovre fra Danmark.


Kamp nummer to mot Hvidovre fra Danmark ble en morsom og spennende kamp. Nå hevet spillerne seg og det ble en tett og jevn første omgang. Kampen sto og vippet lenge, men det var våre danske venner som ledet 1 - 0 til pause.

Andre omgang var også jevn, men dette var ikke dagen for Lier, det ble mange
stang ut, og selv om begge lagene spillemessig var jevnbyrdige så var det danskene som til slutt trakk det lengste strået, og det ble et 3 - 0 tap.

Vi har etter første dag av Norway Cup blitt litt klokere, og det var morsomt å møte lag fra andre deler av Norge og fra Danmark, selv om resultatene ikke var helt på topp. Det er dette man lærer av, og vi er sikre på at vi kommer sterkere tilbake på tirsdag mot, Vestli og DFI Drøbak Blå.

Uansett en kjempe opplevelse og ingen grunn til å henge med hodet, vi ser frem til flere gode kamper og ikke minst det å få lov til å være med på verdens største fotballturnering.


De som spilte var: Jørgen K, Jørgen L, Erik, Simen, Matsi, Corna,
Kristoffer, Håvard, ChristerUnder ser vi glimt fra søndagens åpningskamp mellom Lier G-13 og Langevåg. Liernett bringer flere glimt fra Norway Cup i dagens som kommer. Lier IL stiller med fire lag i årets storturnering.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode