Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f386b0f12df4b8e6a4d9c94b1aa80754

Ambisiøs dommer

Usman Aslam håper at han blir tatt ut til å dømme sluttspill under årets Norway Cup

Liernett møtte Usman på biblioteket på Lierbyen få dager før verdens største fotballturnering setter i gang. Han slappet av med å sjekke siste nytt på Internett. Han forteller at han har fått testet ut engelsken sin i sommer. Han har nemlig hatt besøk av tante fra England.

Usman deltar i sin tredje Norway Cup turnering, Han har dømte finalen i G 14 klassen i 2006, så det er naturlig at han stiler høyt også denne gang – Jeg får se om jeg får så gode karakterer at jeg blir tatt ut til sluttspill også denne gang. Jeg håper på G-19 kamper, fordi disse kampene gir de største utfordringene.

Som spiller på Lier/Liungens samarbeidslag er han i god form. – Det er opplagt at det er en fordel å spille aktiv fotball så lenge som mulig, sier han og henviser til at det er bra å ha god spilleforståelse. Går det som han håper i årene fremover, vil nok spillekarrieren komme i bakgrunnen. Unggutten, som representerer Liungen IF, har blant annet vært hoveddommer i 4. divisjon og vært assistentdommer i 3. divisjon. Og mange merket seg også Usman i svart drakt under årets Liungen Cup.

Liungen er også representert med Arber Zagragja under årets turnering. Dommerne, cirka 300 i tallet, samles til kurs på søndag formiddag under ledelse Martin Ramfjord fra Buskerud Fotballkrets. Ramfjord, jobber med dommerrekruttering i Buskerud.

Etter møtet regner Usman med å få liste over dommeroppdragene. Han regner med tre kamper daglig.

Liernett har forgjeves forsøkt å finne deltakende lierlag i årets turnering, men vi har foreløpig ikke funnet noen. Skulle vi ha tatt feil, ber vi om at korte kamprapporter, helst med fotos sendes:
alle@liernett.no

Inntrykk fra andre fotballturnertinger formidler vi gjerne også ---

Les forøvrig mer om Norway Cup her:
http://www.norway-cup.no

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 19. august 2008 17:01: ARBER Zagragja
Det er ingen fra liungen som heter Armin Zagragja!! Navnet MITT er ARBER Zagragja, og husk det!!
Tirsdag 19. august 2008 17:44: Liernett redaksjonen
Beklager skrivefeilen, det er rettet opp nå.
Fredag 22. august 2008 20:07: Arber
Tusen takk! Det setter jeg pris på ;) Som dommer med ambisjoner er det viktig for meg at folk ser det riktige navnet slik at hvis de ser det igjen et annet sted, vet de hvem det er snakk om ;) Det er slik vi dommere kommer oppover i systemet! ;)
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode