Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 924013aaf7de7b5c2be1bb2010450ffe

Eventyrlig sluttspill

Med et særdeles fuktig værvarsel for helgen var det mange som fryktet en gjentakelse av fjordårets dyvåte sluttspill i Beachhåndball.

J 15 Lier/Sylling tok seg til finalen i på Gokstad Beach forrige helg.

Med værguder på vår side og en arrangør som hadde tatt alle forhåndsregler ble det en særdeles flott og minnerik dag for de nært 600 fremmøtte på Gokstad Beach.

Etter 31 gjennomførte kamper kunne alle tilreisende konstatere at sluttspillet i Beachhåndball ble den suksessen alle hadde håpet på. Det var godt spill, luftige svev, høy musikk og spenning i mange kamper. Når samtidig det tekniske nivået på lagene var bedre enn noen gang og kampene ble avviklet med stil og show var det en minnerik dag på sanden i Gokstad

J 15 fra Lier/Sylling møtte Halsen 2 i 1/8 dels finale lørdag morgen og lekte seg til 2 – 0 seier og avansement til 1/4 finale mot Røyken og Hurum. I denne kampen storspilte jentene og vant igjen 2 – 0.

I semifinalen stod Skrim for tur, der hentet jentene frem ekstra krefter og etter en spennende kamp vant de igjen 2 – 0 og var klare for finale mot Halsen 1.

Plutselig åpnet himmelens sluser seg og så nesten ut til å ta knekken på finalen i J15 klassen. Ivrige jenter beit tenna sammen og varmet opp i ett skybrudd de unektelig vil huske i lang, lang tid. Heldigvis lettet været da kampen skulle starte og gjorde finalen til en hyggeligere affære.

Jentene fra Halsen ble dessverre for sterke Lier/Sylling jentene, men de fikk med seg en fin pokal for 2. plassen og det overskygget litt av skuffelsen over finaletapet.

Alt i alt en herlig avslutning på årets sesong. Nå kan jentene ta ferie, nyte late sommerdager og lade opp til en ny og spennende håndballsesong.


Fra venstre: trener Joakim Lie Berget, Merete Eidal Olsen, Eline Hennum, Marte Kramer Riseng, Elida Sofie Gurandsrud, Alexandra Bøgh, Kaia Gravdal, Mari Foss og Tuva Høgli Hjertaas

Forrige artikkel:Lier før og nåNeste artikkel:Liung i ulykke på E18 i formiddag
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode