Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 77e6e50aa4feeb188ceb0fbdeedd4cad

Liunger på Ullevål

Endelig hadde vi Vålengasupportere noe å glede oss til. De siste 15 årene har det ikke vært mye å glede seg over i serien, men på lørdag så slåss vi helt i toppen, og RBK som et av mange lag jeg blir kvalm av, har bare scoret noen få mål mer enn Enga før kampen.


Klanen klar til kamp

4 liunger reiste tidlig inn for å være med på festen. 2 fester ( 1 for Gull og 1 for nedrykk for Stabekk). Der inne møtte vi flere liunger klare til kamp.


liunger i klanen Espen H Olsen, Ketil Gulsrud Olsen og Erirk Gulsrud Lauerud. Bak kamera Dag-Frode Gulsrud

Det var utrolig stemming før kampen og sønnen min Håkon som er 6 år var helt i 100, og spådde at Enga skulle vinne 10-0. Jeg har vært på Vålenga kamper i 25 år og en slik stemming som på lørdag har jeg ikke vært med på før. Vi stod selvfølgelig i klanen slik at min sønn lærer riktig religion og lag


Håkon danser frem og tilbake etter Vålenga Musikk

Vålenga spilte årsbeste men klarte ikke å score nok mål. Men jeg trudde 3 min før slutt at nå var gullet vårt, men dessverre så scoret RBK, slik at de vant med flere scoret mål. Skuffelsen var der, men nå blir det Royal league og Champions leauge, neste år blir det GULL.


Enga takker for kampen

Vi stod 1 time etter kampen og ropte av glede, Vålenga vant sølv noe vi alle var stolte av. Det som jeg håper er at en Liung snart er god nok for spill i Vålenga.


Håkon fornøyd med kampen

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode