Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 04c0b4ee9fabc44286a4a73e1502aa9c

Kampklar pappa

Jeg flyttet tilbake til Lier etter å ha bodd 6 år i Drammen. Jeg ønsket meg tilbake til Lier fordi jeg trudde at kommunen satset på barn og unge. Vi valgte å flytte til Sjåstad fordi jeg viste at der var en seriøs skole med dyktige ansatte. Etter at vi hadde flyttet til Sjåstad fikk jeg plutselig beskjed at barna våre kanskje skulle busses hit og dit fordi polikerne i Lier kommune ikke ønsker å satse på nærmiljøet til våre barn på Oddevall. Det er en skam at polikere skal knuse et så flott miljø. Veit dere hva dere gjør hvis dere legger ned skolen? Trur ikke dere veit det.


Dag Frode Gulsrud, foto Thorvald Lerberg

Jeg flyttet ikke tilbake til Lier for at mine barn skal busses til Sylling, Egge heller andre steder. Jeg flyttet til Sjåstad fordi det er det flott sted og de har en flott skolen. Jeg flytter heller tilbake til Konnerud enn at mine barn skal busses til Sylling evt et annet sted i kommunen. Er også redd for at våre barn vil bli annen sorterings elever hvis de må begynne på nye skoler. Redd for mye mobbing men det er vel det dere politikere ønsker

Er ikke nærmiljøet på Sjåstad viktig? Hvor skal barneidretten trene når dere river ned skolen vår. Idrett opp til 10 år bør i følge NIF være i nærmiljøet. Hvis dere går inn for å legge ned skolen skal jeg love dere at det blir KRIG og vi skal slåss slik at Oddevall skole skal leve i mange år fremover. Dette er en sak som vi 100% sikkert SKAL vinne. Jeg håper på listen under at det er noen fornuftige mennesker.

Håper også at dere ikke bestemmer dere på hemmelig møte (seminar som dere kalte det) at dere skal legge ned skolen. Og Ulla du bør snart hvis du tør å møte opp med krakken din på Sjåstad. Her får du ikke mange stemmer hvis du går inn for å legge ned skolen.

Hilsen en kampklar pappa Dag-Frode Gulsrud dag-frode.gulsrud@svensedammen.net

Forrige artikkel:Bamble- Liungen 0-3Neste artikkel:Gjermund Sørsdal vant Kanada rundt.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode