Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e595926c0e9c53066d1650cdfdcf1beb

Savner vertskapsfamilie

Yihang er en veldig blid gutt som er veldig glad i å synge -

Han sang for cirka 200 på ankomstleiren. Yihang har bodd i Norge i to måneder og trives godt. Nå trenger han en ny vertsfamilie.
 
Kommende skoleår reiser i underkant av 300 norske elever ut i verden gjennom AFS, verdens største og eldste frivillige utvekslingsorganisasjon. Samtidig som norske elever reiser ut, har vi også gleden av å ta i mot vertselever fra hele verden. I dag er det 151 vertselever i Norge. Vertselevene kom til Norge i slutten av august og skal være her frem til juni 2012.
 
Mange vertsfamilier har åpnet hjemmene sine, men det er fortsatt elever som venter på å få en vertsfamilie i Norge. Blant dem Yihang fra Lianyungang i Kina:
 
Yihang er utvekslingselev fra Kina og har siden slutten av august bodd hos en midlertidig familie. Han går på videregående skole og norsken begynner også å komme seg. Han liker å spille bordtennis og er veldig flink til å synge. Norsken begynner også å komme seg.
 
Å være vertsfamilie er en spennende og lærerik opplevelse for alle parter, og ofte knyttes bånd for livet. Det er nok mange familier rundt om i landet som godt kunne tenke seg å være vertsfamilie, men som trenger å vite om de mulighetene som finnes. En sak i lokalpressen kan være det som skal til.
 
- Flere hjem i Norge har allerede åpnet dørene sine for ungdommene som har kommet hit denne høsten. Nå håper vi at enda en familie vil melde seg som vertsfamilie og gi seg selv en spennende opplevelse dette skoleåret, sier Rune Fimreite, generalsekretær i AFS Norge Internasjonal Utveksling.
 
Hvis dere har lyst til å ta en prat med Yihang eller skolen, kan dere ta kontakt med oss på e-post;

turid.lystrup@afs.org  eller telefon 22317900
 
Her er en liten presentasjon av Yihang: http://afs.no/vertsfamilie/presentasjonsark.asp?id=c6225ec968
 
Noen fakta om AFS, som Yihang er utvekslingelev gjennom:
 
AFS er verdens største og eldste utvekslingsorganisasjon.
Kommende skoleår reiser i underkant av 300 norske elever ut i verden. Samtidig kommer ca. 160 forventningsfulle elever til Norge.
AFS har fred som formål, og ønsker å oppnå dette gjennom å legge til rette for større forståelse og mer kunnskap om andre kulturer.
AFS er en ideell nonprofitorganisasjon, basert på frivillig arbeid. AFS er en av verdens største frivillige organisasjoner med over 30 000 aktive frivillige på verdensbasis.
AFS Norge har en administrasjon i Oslo i tillegg til frivillige lokallag rundt om kring i landet. Over 350 000 ungdommer har reist med AFS på verdensbasis siden starten i 1947.
Over 9000 norske ungdommer har reist med AFS og over 5000 norske familier har vært vertsfamilier for en utenlandsk AFSer.
Hvert år utveksler AFS Norge rundt 450 ungdommer, mens på internasjonalt nivå deltar over 13 000 ungdommer på AFS-programmer.
Det finnes AFS-kontorer i ca 60 land, og organisasjonen har ingen politisk eller religiøs tilknytning.

For mer informasjon, sewww.afs.no 
 
Dersom dette er noe som kan være interessant ta kontakt!
 
Naíla Conrado França 
Programmedarbeider 
Program officer Support
 Tel: +47 22 31 79 00 

Yiang med et kjent motiv i bakgrunnen

Forrige artikkel:Salget av epledrikker økerNeste artikkel:Fengslende teateropplevelse
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode