Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 11768bfc2409b08bfbfbb9f73afc5f6e

Verdens Aktivitetsdag i Lier

I Lier markeres Verdens Aktivitetsdag 10. mai med mye informasjon og en rekke aktiviteter.

Verdens helseorganisasjon (WHO) står bak "Move for Health Day" som dagen heter på engelsk. Verdens aktivitetsdag er et bidrag til å øke bevisstheten rundt helsegevinstene ved å være aktiv.

​​Årets tema er «30 minutter på din måte» En halvtime refererer til anbefalingene om daglig aktivitet for voksne. Budskapet med  verdens aktivitetsdag er å senke terskelen for å komme i gang og vise at det er mange måter å være aktiv på.

Det er tredje året frivillige organisasjoner og Lier kommune samarbeider om markering av Verdens Aktivitetsdag.  Arrangementet er i år et samarbeid mellom Pensjonistforeningen, Seniordansen, Turorienteringen, Turistforeningen, LHL, Diabetesforbundet og Lier kommune.

Det inviteres til en variert markering i Lier 10 mai. Vi starter i Amfiet kl 11 med åpning av ordfører Helene Justad før det blir appell med lege Stig Bruset. Organisasjoner som stimulerer til fysisk aktivitet vil så formidle sitt budskap på stands i Rådhusparken før de  fremmøtte oppfordres til å oppleve glede ved fysisk aktivitet. Det blir da parallelle aktiviteter fra kl  12 -15:

A) Gå tur med oppstart fra Eiksetra, tur/retur Solvang eller Gardsjø rundt, avsluttes med kaffe og vafler på Eiksetra. Det er tilbud om transport fra Lierbyen
B) Aktiviteter i Amfiet og Lierbyen, sittedans, linedans, aerobic og turorientering, avsluttes med kaffe og kaker på Lierbyen seniorsenter

I tillegg inviterer « Ut på tur med DOT» på langtur fra kl 11 med oppmøte på Haugestad.

Se hele programmet  for markering av verdens aktivitetsdag i Lier.

Forrige artikkel:Viktige bortepoengNeste artikkel:Fikk nok av russebråk i natt
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode