Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Alle fant noe -

Lily Sandstrøm var en av mange som besøkte loppemarkedene i Sylling og i Lierbyen i dag. Det er nye muligheter på Lierbyen i morgen.

Sylling Menighet flere aktiviteter for barn som vil nyte godt av inntektene fra loppemarkedet. Det er «supersprell» for barn fra fire år. I stedet for den tradisjonelle» søndagskolen på hviledagene er aktivitetene lagt til torsdager i kirkestua. Tredje- og fjerdeklassinger kan være med i «Tårnagentene» som møtes på tirsdager. De inviteres også til å overnatte i kirken en gang. Den enkelte i gruppa får også en bibel som gave. Driften av kirkestua er også en utgiftspost.
Det understrekes at inntektene går til drift, ikke til for eksempel nytt orgel.
Det var også en auksjon på blant annet bilder i 12-tiden.

Noen av de mange i dugnadsgjengen i Sylling som unner seg litt mat før avslutningen, f.v.; Ole Myhrene, ils Ole Skaugen. Grete enger og Knut Ringstad.

Inntekter til tur.

En av åttendeklassene ved Lierbyen skole ønsker å reise på avslutningstur til Trysil i 2014. Der er det mange muligheter og et variert tilbud på aktiviteter for friluftsliv. Åtteklassingene hadde godt besøk like etter åpningstid i dag. Elevene håper på godt besøk også i morgen. Loppene finner du i gymsalen på Lierbyen skole, sentralt noen hundre meter fra Lier E-verk. Det er fortsatt mange fine gjenstander til en billig pris.


Borghild Bodin og Turid Thon naboer på Nordal betaler til Hedda Tanum. Hedda går i parallellklassen, men var med og hjalp til. Hennes klasse har planer om en avslutningstur til Berlin.

Her er de aktive og svært så positive ungdommene etter ei god økt i dag. Bak fra venstre: Sivert Bjørnebo Langerud, Alf Andreas Bergflødt, Oskar Nagelsaker, Stine Cecilie Svevad, Kirsten Unhjem, Sunniva Sølverud Larsen, Zlatan Buzajko, Daniel Àron Finsson. Foran fra venstre: Sander Kofstadmoen Syvertsen, Anna Lyhus Gundersen (vara) og Julie Landfal.

Forrige artikkel:Til sykehus etter MC-ulykkeNeste artikkel:Viktige bortepoeng

Flere artikler

© 2020 Sylling Hardcode

Nytt fra Sylling Hardcode nå: cpm.wiki