Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 35e5fad718c93364f9fd88457c92eb6e

Comeback for juletrefest i Sylling

Førstkommende søndag møtes barn og voksne til gang rundt juletreet, bespisning, trylleshow - og sannsynligvis kommer nissen til aulaen på Sylling skole.

Juletrefesten sto seg lenge øverst i bygda. Sylling var siste skanse som oppga dette arrangementet blant skolene, men nå er det flere år siden nissen lette seg frem til forventningsfulle barn og voksne der også. Det følte Sylling menighetsråd de måtte gjøre noe med og tok initiativet til å gjeninnføre juletrefesten øverst i Lier.

Det ble orgelkomiteen i Sylling som tok ballen fra menighetsrådet. I skrivende stund er de heseblesende opptatt med påmeldinger, posepakking og planlegging. Det presiseres at denne juletrefesten ikke bare er for de små med lakksko og fløyelsdresser og nystrøkne kjoler. I innbydelsen oppfordres alle fra 0 til 100 år om å innfinne seg.

Komiteen lokker med gode, gamle tradisjoner. Gang rundt juletreet er et must, trylleshow for de minste og medbrakt kaffe og kaker hører med. I tillegg blir det både sangleker og julefortellinger. Og så håpes det på et drivende godt loddsalg til inntekt for nytt orgel i kirken.

Snarlig påmelding til Anne Marie Hørthe/32856048.

Orgelkomiteen ønsker vel møtt til comeback i Sylling!

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode