Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7074baa36c375dbcce727e30dd14120e

Agent 25 på oppdrag i Sylling

På lørdag er det igjen klart for et nytt jordbæreventyr, og denne gangen kommer blant annet Agent 25, kjent fra Kometkameratene på NRK

JordbærEventyret ble arrangert for første gang i fjor, og viste seg å være en stor suksess, basert på dugnadsinnsats fra innbyggerne øverst i Lier. I vinter ble fjorårets overskudd delt ut til foreninger og lag i lokalmiljøet, under en utdeling på forsamlingslokalet Valstadhaug. Les mer om utdelingen av overskuddet

I år blir fjorårets aktiviteter videreutviklet, mens det også blir supplert med noe nytt. Agent 25 fra Barne-TV-serien Kometkameratene kommer sammen med Kåre Magnus Bergh. Gråtassen, Pelle Politibil og Mamsen og Lillegutt fra Blåfjell kommer også.

Sentralt for JordbærEventyret står selvfølgelig jordbærene. Festivalområdet er også i år delt inn i de tre hovedområdene Jordbærgården, Trollskogen og Svangstrand.

På Jordbærgården ved Sylling kirke, hvor Jordbærkongen regjerer, blir det eventyr basert på smaker, hvor man med utgangspunkt i lokale råvarer og delikatesser vil skape en smaksopplevelse utenom det vanlige. Og Jordbærkongen sier selv at man kan spise så mange jordbær man vil!

I Altanåsen mellom Jordbærgården og Svangstrand finner man Trollskogen og Heksehuset. Her kan det være noen skumle troll, men da er det bare å vise frem halen sin og fortelle at man er trollunger, så kan man ferdes helt trygt.

Nede på Svangstrand, Liers lengste strandlinje blir det også mange aktiviteter for barna på dagen, og arrangøren oppfordrer til å ta med badetøy.

På kvelden blir det sommerfest på stranda for de voksne, hvor blant annet Syllingteatret vil ha sin urpremiere.

Les alt om JordbærEventyret her

Forrige artikkel:Julekonsert med afrikansk vriNeste artikkel:Nypreparerte løyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode