Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 99630f104cdace5ca2489e03f27bb544

King Of Snow 2012

King Of Snow 2012 er et enduroløp for MX og ATV (to og fire hjul) som blir arrangert den 4. februar på Meren i Lier.

Den 4. februar blir det igjen, etter noen års pause, arrangert King Of Snow! Dette er en gledelig nyhet for alle motorsportinteresserte, ettersom dette var et velkjent løp med rundt 300 startende.

Løpet vil bli arrangert på Meren i Lier (kart). Det vil være skiltet fra avkjøringen fra E18 på Kjellstad. Arrangementetsstart vil være klokka 09.00 og det vil fortsette godt utover dagen (tidsskjema). Det vil bli kjørt mange forskjellige klasser på både to og fire hjul, og de fleste aldersgrupper vil være representert. I pausene mellom heatene vil det blant annet være Monster Truck kjøring. Som speaker kommer Jan Erik Larsen kjent fra Autofil og Broom. Pål Anders Ullevålseter er også å finne i enduroløypa denne helgen!

Ta gjerne med deg familien for en spennende og actionfylt lørdag på Meren i Lier! Det er gode parkeringsmuligheter og gratis inngang.

Hvis du er ute etter mer informasjon, enten fordi du ønsker å kjøre, eller fordi du rett og slett er mer nysgjerrig, kan du ta en titt på www.nmklier.no eller på www.quadx.wordpress.com sine sider!

Det er også et arrangement på Facebook her!

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 24. januar 2012 07:26: sonja kortnes
ja skal bli intrissangt å se hva nmk lier .gjør med sikkerheten langs banevegen og vestsideveien da.vi har en god erfaring at det er en hel del idioter som ikke holder fartsgrensene langs veiene da av både to og firhjulinger(å biler)vi har ikke bet om den idiotkjøringen .så da må nesten nmk ta ansvar at dette ikke forkommer langs veiene.
Lørdag 28. januar 2012 13:56: sonja kortnes
jøss dem hehe har allerede begynnt å kjøre ulovlig med to hjulingene på banevegen . som skal bort i der .da er vel bare er vel å stå klar med telefon nr til politiet neste lørdag da:)litt av et famlie opplegg lære unge at dem kan kjøre så fort dem vil
Torsdag 2. februar 2012 15:27: KTM200
Dette er en dag i livet ditt. Reis bort Sonja, la være å irriter deg. La andre få lov til å ha det gøy!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode