Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cf5b82a54e99f7c2f5be791a419d03f4

Sølv i nordisk

Det ble en fabelaktig helg for ATV-kjøreren Tor-Erik Wam i Slagelse i Danmark

I Nordisk Mesterskap stilte Tor-Erik stilte til start sammen med førere fra Finland, Sverige, Danmark og Norge.

Det var trening på lørdag med tidskval. Treningen gikk greit. Tidskvalen ble kjørt som heat med forhåndstrukne startspor, noe teamet ikke var så fornøyd med. Her trakk Tor-Erik startplass på bakerste rekke, noe som gjør det vanskelig å kvale inn blant de 15 beste som får stå i første startspor. Tor-Erik tok imidlertid dette som en utfordring og sa til sin far Torbjørn Wam at han bare ville vite hvilken plass han lå på utover i kvalen, slik at han kunne kjøre seg opp blant de 15 beste. Og dette klarte han, for da tidskvalen var ferdig lå han som nummer 12. Dermed var første del av jobben unnagjort.

Søndag var det duket for to finaleheat, og her var det bare å kjøre det man maktet. Tor-Erik liker ATV-banen i Slagelse og følte at det meste stemte.

Da startgrinda datt ned i det første heatet var Tor-Erik kjapt fremme og fikk en bra start. Han kom ut som nummer fire. Etter to kjørte runder var han oppe på en annenplass. Resten av heatet gikk greit, alt fungerte som det skulle, og da heatet nærmet seg slutten lå Tor-Erik først, og ledelsen holdt han til mål.

Han var utrolig fornøyd med heatseieren.

I andre heatet gikk ikke starten så bra; Tor-Erik kom ut som nummer 8-10, men etter få runder var han oppe på en fjerdeplass. Avstanden ned til nummer 5 ble større og opp til nummer 3 ble stadig mindre. Dette lovte godt. Han fikk stadige sekunderinger fra depoet og visste det var mulig å klatre litt til.

Etter noen få runder klarte han å komme seg opp på 3. plass, og der lå han da målflagget kom opp.

Da kunne han strekke armene i været og glede seg over at han ville få sølvmedaljen rundt halsen få minutter etter. Dette ble en stor dag både for Tor-Erik selv og alle som er med og støtter ham.

Nå blir det litt sommerferie for Tor-Erik, hvis han ikke tar et avbrekk med enduroløp i Sverige om 14. dager. Etter helgens suksess frister det ganske mye å kjøre et tretimersløp.

Les mer her: www.tor-erikwam.no

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode