Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 27fc26bbae6aeafdbfef6e2011c6ee7d

Sølv til Anders

- Helt utrolig! sa pappa Erik til Liernett etter at Anders Brun Hennum var nær stafettgull tidligere i VM i skiskyting for juniorer i Ruhpolding i Tyskland

Erik Hennum var selv i Ruhpolding under den individuelle løpet som Anders gikk på tirsdag. Men så måtte gårdbrukeren reise hjem til kuene og måtte nøye seg med Eurosport på Tv i dag.  - Pulsen var høy og jeg klarte ikke å sitte stille. Han innrømmet at han var veldig rørt. - Når man bruker så mye tid og hardt arbeide er det så godt, sa Erik Hennum.
- Og sølv er så mye, mye mer enn en enhver annen plassering,
sa han. Han var naturligvis høyt oppe og veldig glad etter å ha snakket med sønnen på telefonen. - Da var han i dopingkontrollen. Nå skal jeg i fjøset og jeg kan jo bli så distre nå, sier han humørfyllt. Han innrømmer at det blir ei lett arbeidsøkt i dag.
- Skiskyting er så stort i Tyskland. Og Ruhpolding er selveste Mekka, sier Erik Hennum

Hjemme på gården i kårhuset på Hennum var stemningen stor etter sønnesønnens bragd i Tyskland. det var ikke vanskelig å få fram smilet hos farmor  Torbjørg  og farfar Anders Hennum (bildet under) - Og når han er hjemme på gården, både om  våren og sommers tid, tar han i et tak i både med det ene og den andre, sier farfar Anders som hadde en liten tåre i øyekroken, da Liernett gratulerte med sønnesønnen fredag kveld ---
Anders gikk 3. etappe. Etter 1. etappe vekslet Norges startmann Magnus L`abbe Lund som nr. 2,  31, 6 sekunder etter Russland.

På 2. etappe gikk Dag Erik Kokkin fra Flisa i Hedmark meget bra og skjøt full pott på stående. Det førte Norge opp i tet, 49 sekunder foran Russland.  

Anders brukte alle ekstraskuddene på liggende og to av  ekstraskuddene på stående skyting, men gikk fenomenalt etter stående og gikk Norge opp i tet  igjen, 11, 6 sekunder foran russerne.

På siste etappe vekslet det litt,  men russernes ankermann ble for sterk for Arild Askestad fra Fetsund og Norge. Sølvet ble sikret, trass i at tyskernes ankermann gikk veldig godt.

Tidligere trener for det norske og det svenske herrelandslaget, nå kommentator på Eurosport, Inge Bråthen, ga seg over da Anders Brun Hennum (bildet under) utklasset sin russiske konkurrant i sporet på sisterunden.

Foto: Hanne Eikå Bergill
Forrige artikkel:Vinmonopolet og LierNeste artikkel:Lovende åpning
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Sndag 3. februar 2008 00:22: Bra
Grattis a
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode