Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d428308fb7295d97dff06fd0fbfcaaa0

Heatseier og sølv

Tor-Erik Wam forsvarte sin andreplass fra Nordisk mesterskap fra 2010.

Nordisk Mesterskap ble arrangert i Älvängen mellom Gøteborg og Trollhättan i Sverige.Alle de norske førerne kjørte med sørgebånd for å hedre de som gikk bort i terrorhandlingen forrige helg i Oslo og på Utøya.

Det var mange førere fra Danmark, Sverige og Norge som stilte til start. Tor-Erik hadde en sølvmedalje fra 2010 å forsvare. Han visste dette ville bli tøft, men det var bare å gi alt pluss litt til. Det var to kvalheat; de beste fra hvert heat ville havne i første startrekke. Tor-Erik kom i den første startrekka, men var ikke helt fornøyd med fjerdeplassen i sitt kvalheat. Men det kunne gått mye verre. Under kvalen ventet Tor-Erik slik at de andre fikk et godt forsprang og han kunne kjøre uforstyrret noen runder. Tor-Erik fikk fin flyt før han tok igjen enfører på et hopp. Tor-Erik hoppet forbi på siden, men der var det forferdelig trangt, og Tor-Erik gikk kast i kast. Han var raskt oppe på ATV-en igjen og fikk kjørt noen runder til før tidskvalen var ferdig.

ATV-en var like hel etter velten, men Tor-Erik fikk noen kraftige skrubbsår på armer og rygg. Hjelmen hans var så skadet at den måtte erstattes med en ny.
Starten på første heat gikk, og Tor-Erik kom ut som nr. 7. De første ti minuttene av løpet kunne far Torbjørn se at det var noe som ikke stemte. Tor-Erik fikk ikke opp farten, og fikk heller ikke flyt på kjøringen. Det hjalp litt mot slutten av løpet, og han klarte å klatre opp til en femteplass før målflagget kom. Problemene skyldtes at man hadde strammet
bandasjen rundt armen hans for hardt slik at han nesten ikke klarte å gi gass. Bandasjen ble fjernet foran andre heat.

Heat to startet, og Tor-Erik kom ut som nummer tre. De tre første førerne fikk en liten luke bakover. Danske Holm som lå som nummer to klarte å kjøre forbi lederen, danske Ricco. Tor-Erik så at Holm fikk et forsprang, og dermed måtte han komme seg forbi Ricco før forspranget til Holm ble for stort. Tor-Erik klarte det, og Ricco greide ikke å henge på ham. Tor-Erik tok så opp jakten på Holm. Han hadde skikkelig flyt nå, og det gikk ikke lenge før han tok igjen dansken. Tor-Erik hoppet forbi på samme hoppet som han krasjet på i tidskvalen. Denne gangen gikk det bra. Holm klarte ikke å bite seg fast i Tor-Erik, og da målflagget kom vant han med ti sekunder. Det smakte godt både med heatseieren og sølv totalt.

Tor-Erik Wam i aksjon under Nordisk mesterskap

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 1. august 2011 09:10: Mette Wam
Gratulerer Tor-Erik Wam :-) Knallbra gjort :-)

(Kommentar på Facebook til Liernetts artikkel)
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode