Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Ikke fornøyd

Det bls "bare" en fjerdeplass på liungen Tor-Erik Wam i det danske mesterskapet i ATV.

Sist helg kjørte man femte runde.  Tor-Erik Wam hadde greie treningsrunder før tidskvalen. I kvalen klarte han fjerde beste tid, noe unggutten var sånn passelig fornøyd med.

I første finaleheat kom han ut som nr. 9 og hadde da en tung vei å gå for å klatre høyere opp i feltet. Dette ble en vanskelig jobb siden banen var håpløs etter mye regn. Det ble store hull og spor. Tor-Erik klarte til slutt å avansere til en femteplass før målflagg.

Det andre heatet startet ikke noe bedre enn det første, men det var ikke annet å gjøre enn å bite tennene sammen og prøve en opphenting. Banen var nå enda verre enn i det første heatet.

Hullene var så store at ATV-en hold på å slå ned i hvert eneste ett. Førerne måtte virkelig jobbe for å holde framhjulene mest mulig oppe. Tor-Erik klarte å klatre opp til femteplass her også før han hadde en liten miss og datt ned til en sjetteplass.

Sammenlagt ble det fjerdeplass denne helgen, noe han ikke er fornøyd med. Målet er pallen i alle DM-løpene, og når det ikke går kan man ikke være fornøyd med jobben man har gjort.

Neste helg er det Norgescup og norsk mesterskap i Bømlo. Teamet skal bruke uken til ny og riktig oppladning før det braker løs igjen. Etter helgen i Bømlo går det bare noen dager fra teamet
kommer hjem til man igjen reiser til Slagelse i Danmark for å kjøre Nordisk Mesterskap. Dette blir ekstra moro for Tor-Erik, siden det er første gang dette arrangeres.

Les mer her: www.tor-erikwam.no

Forrige artikkel:Aktiv sommer på SolbergNeste artikkel:På bedringens vei
Flere artikler

2021 Sylling Hardcode