Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7098ef3991ce0d71bcd4e691cc0789fb

Utrolig følelse

Det sa Jørn Huseby fra Baneveien etter han gikk til topps for første gang, og Team Honda hadde gjort så gode prestasjoner i NM-runden på Elgane sist helg.

På ingressbildet ser du Team Honda  i NMK Lier, fra venstre: Eivind Zetterstrøm, Jørn Huseby, Bjørn Moe, Karoline Kleppo, Øystein Smith og Robin Melzer. Team Honda har base i Lier.

Endelig stemte det meste for Jørn Huseby.

- Det var en utrolig god følelse” sier Huseby. - Den satt langt inne. Har blitt en del stang ut, men ting begynner å stemme. Var litt småsjuk i helga så det blei tungt, men det er glemt nå. Må få takke ATV-spesialisten, som lager en ATV som går som ett skudd. Da er det ekstra moro å kjøre! Vil også gratulere kompisene mine i Team Honda ATV, som alle gjorde det bra i helga. Uten dem hadde ikke treninger og løp blitt det samme, sier han.

Øystein Smith ble nr 4 - Bjørn Moe nr 7 - Eivind Zetterstrøm nr 8. Totalt ble 4 førere fra team Honda blant de 10 beste i elite klassen under helgens NM runde.

I klasse NM Junior ble Robin Westerheim Melzer, nr 11. Han var mørbanket etter en ”trynings” forrige helg, så han var glad for at han klarte å fullføre.

Karoline Kleppo gjorde en strålende innsats og ble nr 2 i dameklassen.

Det gror godt i ATV miljøet i Lier nå. Fem av de 10 beste i eliteklassen denne NM runden, kjørte for NMK Lier. Vi gleder oss stort til å få mulighet til og kjøre på hjemmebane i Leirdalen når den åpner.

1/2 (Jorn_76_NM_2010_re.JPG)
2/2 (jorn_i_farta_re.jpg)
Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode