Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9b1898cee7c24a8d63e1f899611fbb1b

Lagkompiser på pallen

Jørn Huseby, NMK Lier vant sammenlagt, mens nabo Tor-Erik Wam tok bronse under Nordisk mesterskapet i ATV.

Nordisk mesterskap i ATV-cross ble kjørt på Elgane motorbane i Stavanger denne helgen. Der var det samlet både svensker, dansker og nordmenn. To lagkompiser og naboer - Jørn Huseby og Tor-Erik Wam - hadde tatt turen for å prøve seg mot resten av de nordiske førerne.
 
Tidskvalen gikk veldig bra for de to kompisene fra NMK Lier. Jørn Huseby kjørte inn til 2. beste tid, og Tor-Erik Wam var raskest.
Da det var klart for første heat, fikk Huseby en dårlig start og kom ut som nummer 10, mens Tor-Erik Wam kom ut som tredjemann. Huseby kjørte seg raskt opp til 3. plass, og Wam opp i teten.
I det Tor-Erik Wam tar et hopp, får han problemer med noen ledninger og taper mange plasser før han får ATV-en i gang igjen. Huseby avanserer og kjører seg opp til en 2. plass i dette heatet. Tor-Erik Wam ender som nummer åtte, mens Brøsted fra Danmark går av med seieren.
 
Da startskuddet for det andre heatet gikk, fikk både Huseby og Wam en dårlig start. Huseby som nummer 15 og Wam som nummer 8. Begge avanserte raskt, og og det varte ikke lenge før Wam var i tet og Huseby lå som nummer to.
 
Huseby skjønte at hvis han holdt plassen bak Wam inn til mål, ville dette gå veien. Han holdt hodet kaldt og tok ingen sjanser på å prøve å kjøre forbi. Så da målflagget vaiet, kjørte Tor-Erik Wam inn til heatseier og Huseby inn til en andreplass.
 
Jørn Huseby tok seieren sammenlagt og ble Nordisk mester, mens Tor-Erik Wam tok bronse; noe begge var veldig fornøyd med.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode